Η οικογένεια του πρωταθλητή Λουτσέσκου στην Τούμπα

Η οικογένεια του πρωταθλητή Λουτσέσκου στην Τούμπα

Gazzetta team
Η οικογένεια του πρωταθλητή Λουτσέσκου στην Τούμπα

bet365

Σύσσωμη η οικογένεια του Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε στην Τούμπα και έδωσε το παρών στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την κορυφαία στιγμή της καριέρας του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στην ιστορία του και στην Τούμπα ήταν παρόντες οι δικοί του άνθρωποι.

Πρώτος και καλύτερος ο πατέρας του, Μιρτσέα Λουτσέσκου, που μετά το τέλος του αγώνα με το Λεβαδειακό, όπου σφραγίστηκε το πρωτάθλημα συνομίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη.

Στην Τούμπα βρέθηκε η σύζυγος του Ρουμάνου προπονητή και τα δύο τους παιδιά, οι οποίοι πόζαραν με τη μπλούζα των πρωταθλητών στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα