ΠΑΟΚ: Δίνει εισιτήρια για το ματς με τον Λεβαδειακό ο Ολιβέιρα! (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δίνει εισιτήρια για το ματς με τον Λεβαδειακό ο Ολιβέιρα! (pic)

bet365

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα εισέπραξε πολλά μηνύματα υποστήριξης από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και αποφάσισε να κάνει giveaway με δύο εισιτήρια για το ματς - φιέστα με τον Λεβαδειακό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Το μήνυμα του Πορτογάλου για το ματς της Κυριακής, στο οποίο τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν με το... καλημέρα: «Γεια σας παιδιά. Έλαβα πολλά μηνύματα από εσάς. Μου δείξατε στοργή και υποστήριξη. Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να κάνω ένα giveaway για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Είναι εύκολο. Για να κερδίσετε τα δυο εισιτήρια θα πρέπει να κάνετε tag τρεις φίλους σας και like στην σελίδα του ΠΑΟΚ. Θα ανακοινώσω τον νικητή το πρωί της Κυριακής (21/4), στις 11:30)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα