«Ο Ραβανέλι και ο ατζέντης του επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού» (vids)

«Ο Ραβανέλι και ο ατζέντης του επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Ραβανέλι και ο ατζέντης του επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού» (vids)

bet365

Στη Βραζιλία υπάρχουν ρεπορτάζ που υποστηρίζουν ότι ο Ραβανέλι, μεσοεπιθετικός της Αχμάτ Γκρόζνι, αλλά και ο εκπρόσωπός του επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό.

Άιντραχτ - Μπενφίκα με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ραβανέλι φέτος έχει αγωνιστεί ως κεντρικός χαφ, επιτελικός μέσος, winger αλλά και φορ. Μπορεί να παίξει τόσο σε δύο θέσεις στο κέντρο όσο και ως ακραίος.
Η βασική του θέση πάντως είναι επιτελικός. Δηλαδή μία περίπτωση σε στιλ αντί-Νάτχο που αναζητούν στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος Ραβανέλι Φερέιρα Ντος Σάντος έχει συμβόλαιο έως το 2021 με την ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι. Ο 21χρονος ύψους 1.80 μέτρων έχει φέτος 14 ματς με 4 γκολ και 4 ασίστ. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ΜΜΕ στη Βραζιλία σαν το Lance η πλευρά του παίκτη αλλά και ο ατζέντης του επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο παίκτης ανήκει στην εταιρεία που μεταξύ άλλων εκπροσωπεί και τον Ζαμπά του ΠΑΟΚ καθώς και τον Άλεφ που παίζει στην ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα