«Φορτσάρει» ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης η Ξάνθη

Gazzetta team
«Φορτσάρει» ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης η Ξάνθη

bet365

Σε δυνατούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία της η Ξάνθη για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Super League με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Πηγάδια (21/04, 19:00).

Την Κυριακή 21 Απριλίου η ξανθιώτικη ομάδα δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ενάντια στον Απόλλωνα Σμύρνης με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από την 17η αγωνιστική και το 2-1 επί του Ατρομητου, ώστε να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό και την παραμονή της στην κατηγορία.

Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε τομείς της τακτικής στο Xanthi FC Arena, τόσο στο ανασταλτικό, όσο στο δημιουργικό κομμάτι και στα τελειώματα φάσεων μέσα από ένα εύρος διαφορετικών ασκήσεων με τον Μίλαν Ράσταβατς να ζητά αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες των παικτών του. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί ο Ντε Λούκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα