Εκλογές Super League: Από τρεις σίγουρες ψήφους οι Γκαγκάτσης και Λυσσάνδρου

Δημήτρης Τομαράς
Εκλογές Super League: Από τρεις σίγουρες ψήφους οι Γκαγκάτσης και Λυσσάνδρου

bet365

Συνεχείς οι «ζυμώσεις» για το θέμα της προεδρίας της SL με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι Γκαγκάτσης και Λυσσάνδρου έχουν σίγουρες τρεις ψήφους ο καθένας. Πιθανότητα για «λευκό» από τον Ολυμπιακό.
Δεν φαίνεται να είναι τόσο απλή και εύκολη η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στην SL και υπάρχει ένα ενδεχόμενο την Τρίτη να μην είναι ξεκάθαρο το τοπίο. Στην δεδομένη στιγμή δεν προκύπτει να υπάρχει το μεγάλο φαβορί με τις εκτιμήσεις να εμφανίζουν τους Λυσσάνδρου και Γκαγκάτση να έχουν από τρεις σίγουρες ψήφους και μετά όλα να... παίζονται. Από μεριάς του ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να προτίθεται να στηρίξει κανέναν από τους υποψηφίους που έχουν διαρρεύσει και δεν είναι απίθανο το να δώσει «λευκό» στην διαδικασία. Παράλληλα διαρρέεται πως και άλλες ομάδες μπορεί να πάνε σε τέτοια επιλογή ή και σε αποχή από την διαδικασία. Υπάρχει δε ένα... παράθυρο να μην βρεθεί άκρη ενώ έχει τεθεί επί τάπητος και να συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι ο Χρήστος Δάρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα