Βαλεριάνος: «Πρώτα η Ευρώπη και μετά το βήμα παραπάνω»

Βαλεριάνος: «Πρώτα η Ευρώπη και μετά το βήμα παραπάνω»

Gazzetta team
Βαλεριάνος: «Πρώτα η Ευρώπη και μετά το βήμα παραπάνω»

bet365

Ο Γιώργος Βαλεριάνος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Sportexpo και στο περίπτερο του Άρη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον στόχο της Ευρώπης.

Άρσεναλ - Νάπολι με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε αρχικά στην έντονη παρουσία του κόσμου λέγοντας ότι… «είναι πολύ όμορφο και για μας να είμαστε με μικρά παιδιά και φυσικά να δίνουμε χαρά. Αυτός είναι ο αθλητισμός και οι επαγγελματίες αθλητές οφείλουν να δίνουν πάντα το καλύτερο παράδειγμα».

Στη συνέχεια μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής (14/4, 19:00) με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και τον στόχο της Ευρώπης. «Θέλουμε να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και ο κόσμος της ομάδας έτσι κι εμείς, θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Στόχος μας είναι η Ευρώπη, πάντα όμως κοιτάς και το κάτι παραπάνω».

Σε ερώτηση για την πρόσφατη κλήση του στην Εθνική ομάδα, απάντησε. «Ο Άρης μ’ επανέφερε στο προσκήνιο και είναι κάτι που εκτιμώ. Είναι τιμή η Εθνική, αλλά τίποτε δεν τελειώνει σε μια κλήση. Κάθε αθλητής πρέπει να έχει διάρκεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα