Βέρα: «Ακόμα προλαβαίνουμε να μείνουμε και χωρίς μπαράζ»

Gazzetta team
Βέρα: «Ακόμα προλαβαίνουμε να μείνουμε και χωρίς μπαράζ»

bet365

Αισιόδοξος για τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν για τον ΟΦΗ και για τον στόχο της παραμονής εμφανίστηκε ο Χάιμε Βέρα, που ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι Κρητικοί προλαβαίνουν ακόμα να τερματίσουν πάνω κι από τη θέση των μπαράζ.

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη (1-0) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Χιλιανός τεχνικός αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας του, καθώς και στη συνέχεια της σεζόν και στον «αγώνα» να μαζέψει τους απαιτούμενους βαθμούς, για να πανηγυρίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ: “Σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος λόγω της βροχής. Αλλά σήμερα δεν ήταν τόσο σπουδαίο να παίξουμε καλά και το μόνο που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Οι τρεις βαθμοί μας γεμίζουν δύναμη και ευτυχία για τα τρία τελευταία παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους παίκτες, είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνους. Έγινε ένα παιχνίδι με πολύ μυαλό και πήραμε αυτό που θέλαμε. Θέλουμε στα τρία παιχνίδια που απομένουν, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τους βαθμούς. Θέλουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ γιατί εμείς αγαπάμε πολύ αυτήν την ομάδα, λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που είναι κοντά μας και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο”.

Για την οπισθοχώρηση στα τελευταία λεπτά: “Έπρεπε να έχουμε ισορροπία, το κάναμε καλά και για αυτό πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μερικές φορές δεν μπορούμε να κάνουμε επιθετικά αυτό που θέλουμε. Δεν είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες όσο σε άλλους αγώνες όμως πιστεύω πως εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Αυτό θέλουμε να το κάνουμε πάντα και ειδικά μέσα στην έδρα μας. Θυμάμαι τα χρόνια που ήμουν παίκτης πως ήταν πολύ δύσκολο να πάρουν βαθμούς στην έδρα μας και αυτό θέλουμε να χτίζεται σιγά – σιγά και να γίνουμε μια πολύ δυνατή έδρα”.

Για την μάχη της παραμονής: Πιστεύω πως όλα είναι ανοικτά για τις τρεις αγωνιστικές και δεν έχει χαθεί η απευθείας παραμονή. Αυτά τα τρία παιχνίδια θα είναι πολύ σπουδαία και πρέπει να έχουμε δύναμη για να παίξουμε καλά”.

Για την μετάλλαξη του ΟΦΗ εντός και εκτός Ηρακλείου: “Εκτός έδρας έχουμε παίξει με καλές και δυνατές ομάδες. Αυτό είναι που μπορεί να ευθύνεται. Είχαμε απουσίες στα προηγούμενα παιχνίδια”.

Για τον Φερέιρα: “Ο Φερέιρα ήρθε στην Ελλάδα και έπαιξε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία, στην Χιλή ήταν ερασιτέχνης. Είναι καλός παίκτης αλλά του λείπουν πράγματα ακόμα για να γίνει καλύτερος. Είναι μικρός ακόμα, μακάρι να μείνει στον ΟΦΗ για πολλά χρόνια και μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης. Για να τον κοιτάζουν οι άλλες ομάδες, έχει δείξει τα πρόσοντα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα