Ο «σίγουρος» Σολδάνο και οι δανεικοί που γυρίζουν! (poll)

Ο «σίγουρος» Σολδάνο και οι δανεικοί που γυρίζουν! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ο «σίγουρος» Σολδάνο και οι δανεικοί που γυρίζουν! (poll)

bet365

Ο Αργεντίνος επιθετικός δείχνει στην παρούσα φάση ο πιο σίγουρος για παραμονή από τους φορ του υπάρχοντος ρόστερ του Ολυμπιακού ενώ υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός δανεικών που θα γυρίσουν.
Ο 24χρονος επιθετικός και άλλοτε παίκτης της Ουνιόν Σάντα Φε δεν έχει παίξει τόσο φέτος στον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια έχει 3 ματς στο Κύπελλο με 1 γκολ και 2 ασίστ και 2 στην Super League.
Ο Μαρτίνς με τις δηλώσεις του έδειξε πως ο Φράνκο Σολδάνο είναι μέρος του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά. Δεν προέκυπτε βέβαια κάποια διαφορετική εξέλιξη καθότι πρόκειται για έναν επιθετικό που πρέπει να κριθεί σωστά και σε βάθος χρόνου. Αυτήν την στιγμή ίσως και να είναι ο μόνος τόσο σίγουρος φορ του ρόστερ για παραμονή καθώς ο Χασάν είναι δανεικός και ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να δώσει τα 4 εκατ. ευρώ (σ.σ. 4,5 κατά άλλους) για την αγορά του ενώ για τον Γκερέρο δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ικανοποίηση το τελευταίο διάστημα.
Ως προς τους δανεικούς που ανήκουν στον Ολυμπιακό αυτοί που θα γυρίσουν δεδομένα είναι ο αμυντικός Μπα με τον winger Ραντζέλοβιτς. Πιθανότητες έχει ο φορ Μάνος και θα μπορούσε και ο ακραίος μπακ Ιγκόρ Σίλβα εάν δεν είχε χτυπήσει σοβαρά. Θυμηθείτε εδώ και το θέμα με τους δανεικούς που έχει ο πειραϊκός σύλλογος.
- Πιο κάτω μπορείτε να ψηφίσετε στο poll:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα