Ζαγοράκης: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον ΠΑΟΚ»! (vid)

Ζαγοράκης: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον ΠΑΟΚ»! (vid)

Ζαγοράκης: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον ΠΑΟΚ»! (vid)

bet365

Καλεσμένος στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης (4/4) ο Θόδωρος Ζαγοράκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ΠΑΟΚ και το φετινό πρωτάθλημα.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2004 και νυν Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ-1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και εκτός από τα όσα είπε γύρω από την προσωπική ζωή του, την οικογένεια, την απόφαση να εμπλακεί με την πολιτική και τις επερχόμενες εκλογές, μίλησε για τον ΠΑΟΚ και φυσικά αναφέρθηκε στην φετινή του πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά θέλω πρώτα να κριθεί και μαθηματικά ο τίτλος. Από εκεί και πέρα χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα πολύ δίκαια, μια και δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς. Αυτή είναι η δικαίωση των προσπαθειών που κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας και ειδικά ο πρόεδρος, ο Ιβάν Σαββίδης».

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης δήλωσε άρρωστος με τον ΠΑΟΚ και όσον αφορά την απόφασή του να αναλάβει πρόεδρος το 2007, ανέφερε: «Η μετάβασή μου από ποδοσφαιριστής σε πρόεδρος έγινε πολύ γρήγορα. Ήταν όμως συνειδητή απόφαση και δεν μετανιώνω ποτέ γι’ αυτή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα