Βέρα: «Ο Άρης έπαιξε καλή μπάλα κι έβαλε δύο φανταστικά γκολ»

Βέρα: «Ο Άρης έπαιξε καλή μπάλα κι έβαλε δύο φανταστικά γκολ»

bet365

Ο Χαϊμέ Βέρα στάθηκε στη διαφορά ποιότητας μεταξύ του Άρη και του ΟΦΗ αλλά και στην προσπάθεια της ομάδας του να μείνει στην κατηγορία.

«Νομίζω ότι ο Άρης έπαιξε πολύ καλά, ήταν καλύτερος από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο, γι’ αυτό κέρδισε. Εμείς πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά χάσαμε ευκαιρίες, όπως και στο δεύτερο. Ο Άρης έπαιξε καλή μπάλα και του αξίζουν συγχαρητήρια για το ποδόσφαιρο που έπαιξε», είπε αρχικά ο προπονητής του ΟΦΗ.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει στη σωτηρία, είπε… «ξέρουμε ότι ήταν δύσκολο και παραμένει έτσι. Έχουμε αγώνες μπροστά μας και θεωρώ ότι ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα κριθούν όλα»

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχασε με ανατροπή και στον αγώνα του πρώτου γύρου όπου ο ίδιος δεν ήταν στην τεχνική ηγεσία, είπε: «Ξέραμε ότι ο Άρης θα πιέσει, ειδικά στα τελευταία λεπτά. Γενικώς όμως είναι μια ομάδα που πιέζει. Είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας, αλλά συνολικά δεν παίξαμε καλή μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι φανταστικά τα δύο γκολ που πέτυχε. Θα δούμε πλέον τι μπορούμε να κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Γενικώς είμαστε ευχαριστημένοι με τους παίκτες. Δουλεύουν και προσπαθούν».

Για το αν επηρέασε η αλλαγή τερματοφύλακα, είπε: «Δεν ήταν καλά ο Σωτηρίου και δεν μπορούσε να συνεχίσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα