ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παναθηναϊκός: Τι πραγματικά ισχύει με Μπουζούκη και Μπενφίκα

Παναθηναϊκός: Τι πραγματικά ισχύει με Μπουζούκη και Μπενφίκα

Παναθηναϊκός: Τι πραγματικά ισχύει με Μπουζούκη και Μπενφίκα

Η θέση του Παναθηναϊκού στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Γιάννη Μπουζούκη και το τσεκάρισμα των Πορτογάλων στον 21χρονο μέσο.

Από το πρωί της Παρασκευής έχει δει το φως της δημοσιότητας το σενάριο που ήθελε την Μπενφίκα να ενδιαφέρεται για τον Γιάννη Μπουζούκη και να έχει έρθει σε επαφή με τους «πράσινους» για τον 21χρονο μέσο.

Μάλιστα, η A' Bola ανέφερε πως η κουβέντα έφτασε και στο οικονομικό, με την Πορτογαλική ομάδα να σκέφτεται να προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ. Πόσο που στο «τριφύλλι» θεωρούν πως είναι μικρό, ζητώντας περίπου 5 εκατομμύρια.

Φαίνεται όμως πως τα παραπάνω δεν φαίνεται να ισχύουν, τουλάχιστον όπως υποστηρίζουν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» ξεκαθάριζαν πως δεν έχει γίνει καμία πρόταση από την Μπενφίκα για τον ταλαντούχο μέσο, ενώ για τα σενάρια περί ανανέωσης του συμβολαίου του, έλεγαν πως η γενική φιλοσοφία είναι πως αποτίμηση θα γίνει στο τέλος και κάθε περίπτωση θα εξεταστεί ξεχωριστά.

Βέβαια εδώ αξίζει να σημειώσουμε και το εξής...

Η Μπενφίκα, όπως και αρκετές άλλες ομάδες, έχουν παρακολουθήσει από κοντά τον ταλαντούχο άσο, σε ένα από τα πολλά ταξίδια που έχουν κάνει οι «κατάσκοποί» της στην χώρα μας.

Ωστόσο, δεν έχουν λάβει κάποια απόφαση για αυτόν. Πόσω μάλλον να μπουν σε διαδικασία συζήτησης των οικονομικών παραμέτρων.