Ο Μέλο Περέϊρα, η καταγγελία κι ο Κάϊπερς!

Ο Μέλο Περέϊρα, η καταγγελία κι ο Κάϊπερς!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει μέσα από το blog του στο gazzetta θέματα της επικαιρότητας…

Ας πούμε το σημερινό κάτι σαν, «σχολιάζοντας την επικαιρότητα»…

Ένα, ο Μέλο Περέϊρα όρισε τον Γκεστράνιους στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

Δηλαδή, παίζουν ο 2ος με τον 4ο της βαθμολογίας και ορίζεται από την ΚΕΔ ένας διαιτητής που μέσα στη σεζόν έχει παίξει Ατλέτικο-Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, άλλα πέντε παιχνίδια Γιουρόπα Λιγκ, δύο επίσημα παιχνίδια Εθνικών ομάδων, αλλά και (με επιτυχία) το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0). Οκ. Γιατί όχι; Καλό είναι να έρχονται καλοί διαιτητές.

Μόνο που στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, δηλαδή όταν έπαιξαν τις προάλλες ο 1ος με τον 4ο, ορίστηκε από τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή ένας άπειρος ρέφερι από το…Αζερμπαϊτζάν, που πήγε στην Τούμπα και γέλαγε ο κόσμος με τα πέναλτι που μοίραζε στον ΠΑΟΚ και με τους επόπτες του να σταματάνε επιθέσεις για γκολ του Ατρόμητου με ανύπαρκτα οφσάϊντ…

Χωρίς λόγια…

Δύο, η ΑΕΚ έκανε καταγγελία στον Άρειο Πάγο για τις πειθαρχικές επιτροπές της ΕΠΟ και της Λίγκας.

Ασφαλώς δικαίωμα της ΑΕΚ να το κάνει-κανένα θέμα. Απλά, όπως διαβάζω στα ρεπορτάζ, η καταγγελία είχε γίνει πριν πέντε μήνες. Όμως, είδε το φως της δημοσιότητας μόλις…χθες. Όλως τυχαίως λίγες ημέρες δηλαδή πριν εκδικαστεί ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ η έφεση του Ολυμπιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης για τη συνέχιση (!!!) του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με την ΑΕΚ στην καταγγελία της να μνημονεύει την επιτροπή εφέσεων, αλλά και την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, την τελευταία αναφορικά με την απόφαση της για παιχνίδι του Ολυμπιακού, με την Παναχαϊκή.

Χωρίς λόγια λοιπόν κι εδώ…

Τρία, ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Ούγκο Κάϊπερς και θα τον δώσει δανεικό για μία σεζόν.

Άποψη μου, έτσι όπως είχα παρατηρήσει τον 22χρονο Βέλγο σέντερ φορ με τον Εργοτέλη στο περσινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (εξ ου κι η βράβευση του ως ο καλύτερος ξένος παίκτης της Football League), ότι όποια ομάδα Α΄ Εθνικής εξασφαλίσει τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν, θα έχει κάνει τη μεταγραφή της χρονιάς, για τα επίπεδα των μικρομεσαίων ομάδων!

Ψηλό παιδί, με φοβερή αίσθηση του γκολ, δυνατός, μαχητής, με τεχνική, ομαδικός, συγνώμη τι άλλο να ζητήσεις από τον κεντρικό επιθετικό σου! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει κανονικά προετοιμασία με μία ομάδα κι όχι να πάει δανεικός τον Αύγουστο. Διότι φέτος δεν έπαιξε καθόλου λόγω της διαμάχης του με τον Εργοτέλη κι έτσι δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει την προετοιμασία και να κάνει μεταγραφή τελευταίας στιγμής.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να το κοιτάξει καλά αυτό το θέμα, να πάει έγκαιρα κάπου ο Κάϊπερς και φυσικά να ποντάρουν πάνω του κι όχι να τον έχουν αλλαγή της αλλαγής. Γιατί μετά από ένα χρόνο, ο Βέλγος μπορεί να είναι έτοιμος για υψηλό επίπεδο, για Ολυμπιακό.

Θα με θυμηθείτε γι΄ αυτό τον τύπο…

Άσχετο: Ταινία για απόψε, The Promise (19.40) από την CosmoteCinema 2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.