ΑΕΚ: «Κάθε μέρα και πιο κοντά στην πιο γλυκιά επιστροφή» (pics)

ΑΕΚ: «Κάθε μέρα και πιο κοντά στην πιο γλυκιά επιστροφή» (pics)

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Κάθε μέρα και πιο κοντά στην πιο γλυκιά επιστροφή» (pics)

bet365

Η ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα 31 νέες φωτογραφίες, όπου φαίνεται η μεγάλη εξέλιξη στην κατασκευή της Αγιά Σοφιάς.

Η ΑΕΚ στα social media ανέβασε 31 σημερινές φωτογραφίες από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου αποτυπώνεται η ραγδαία πρόοδος των εργασιών, αναφέροντας:

«31 κλικς από τη σημερινή μας βόλτα στα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. 31 φωτογραφίες, που χωρίς την παραμικρή επεξεργασία αποτυπώνουν τη ραγδαία πρόοδο των εργασιών, αναδεικνύουν την απίστευτη ομορφιά του ονείρου μας και εξακολουθούν να δίνουν τις πιο πειστικές απαντήσεις σε κάθε είδους ερωτήσεις. Για την ιστορία μας που θωρακίζεται και πάλι με τα πιο ψηλά τείχη, για τη μεγαλύτερη υπόσχεση που δόθηκε ποτέ και δεν έμεινε υπόσχεση ή μακέτα, αλλά εκπληρώνεται, για τον αγώνα που κερδίζεται καθημερινά κόντρα σε όσους αποπειράθηκαν να βάλουν εμπόδια αλλά οφείλουν να συμβιβαστούν, για ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Κάθε μέρα και πιο κοντά στην πιο γλυκιά επιστροφή! Κάθε μέρα και πιο κοντά στο νέο ξεκίνημα της ιστορίας μας».

Όπως έχουμε αναφέρει ήδη, στο εργοτάξιο βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού του χώρου στο ένα μισό προς το βόρειο πέταλο, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του στεγάστρου από την εταιρία Cimolai.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα