Ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει σε ελληνική ομάδα

Ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει σε ελληνική ομάδα

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει σε ελληνική ομάδα

bet365

Τα ονόματα των Κουρμπέλη και Μπουζούκη μπορεί να ακούγονται για ομάδες της SuperLeague, όμως στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να τους πουλήσουν σε ελληνική ομάδα.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην διανύει και την καλύτερη φάση της ιστορίας του, όμως ακόμα και έτσι διαθέτει ποδοσφαιριστές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον άλλων ελληνικών ομάδων.

Τα δύο πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτό του Δημήτρη Κουρμπέλη και του Γιάννη Μπουζούκη.

Τα ονόματα του αρχηγού των «πράσινων» και του 21χρονου μέσου, παίζουν το τελευταίο διάστημα για τον ΠΑΟΚ, με τον πρώτο να είχε απασχολήσει και πέρυσι τον Ιανουάριο την ομάδα του «δικεφάλου».

Τότε που η πώλησή του χάλασε την τελευταία στιγμή, χάρη στην άρνηση του διεθνή μέσου να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη, θεωρώντας πως δεν πρόκειται να προσφέρει το κάτι παραπάνω στην καριέρα του.

Φέτος όμως, τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει, τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής.

Και αυτό γιατί στο «τριφύλλι» δεν πρόκειται να μπουν στην διαδικασία να συζητήσουν με άλλη ελληνική ομάδα, όχι μόνο για αυτούς τους δύο, αλλά για οποιονδήποτε παίκτη βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα ενόψει της νέας σεζόν.

Η μοναδική περίπτωση να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, είναι για πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα