ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΠΑΟΚ: «Βλέπει» εδώ και καιρό τον Μπουζούκη

ΠΑΟΚ: «Βλέπει» εδώ και καιρό τον Μπουζούκη

ΠΑΟΚ: «Βλέπει» εδώ και καιρό τον Μπουζούκη

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά τον Γιάννη Μπουζούκη και αν αποφασίσει να προχωρήσει το θέμα του δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση αγοράς του από τον Παναθηναϊκό.

Μόνο τυχαίες δεν ήταν, όπως φαίνεται, οι ευχές του μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαββίδη, προς τον Γιάννη Μπουζούκη για τα σημερινά 21α γενέθλια του, που τυγχάνει να είναι την ίδια μέρα με τον πατέρα του, Ιβάν.

Ο νεαρός διεθνής μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού είναι στη λίστα των υπό παρακολούθηση ποδοσφαιριστών από το τμήμα σκάουτινγκ του «Δικεφάλου», τα χαρακτηριστικά του και η προοπτική που υπάρχει κάνουν πολύ ενδιαφέρουσα την περίπτωσή του για τους «ασπρόμαυρους».

Το θέμα προς το παρόν δεν έχει παρουσιάσει κάποια σοβαρή εξέλιξη, εκτός από την ακτινογραφία του 21χρονου ποδοσφαιριστή από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα κινηθούν ή όχι για την απόκτησή του.

Ο Μπουζούκης δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020 με τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να μιλήσει με τους «πράσινους» σε περίπτωση που θελήσει να προχωρήσει το συγκεκριμένο μεταγραφικό θέμα.