Βασιλειάδης: «Αν θέλετε 16 ομάδες, καλή σας επιτυχία»

Βασιλειάδης: «Αν θέλετε 16 ομάδες, καλή σας επιτυχία»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ήταν ξεκάθαρος στην πρόταση των εκπροσώπων της Super League που του ζήτησαν να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. «Λάθος μου που σας βοήθησα το καλοκαίρι», η ατάκα του.

Πριν ξεκινήσει η συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη στο Υφυπουργείο, η αντιπροσωπεία της Super League φρόντισε να κάνει γνωστές τις διαθέσεις της για το θέμα της αναδιάρθρωσης, με τους εκπροσώπους των ομάδων να επιθυμούν να μην ισχύσει.

Σε συνέχεια των αρχικών του προθέσεων πάνω στο συγκεκριμένα θέμα, ο Γιώργος Βασιλειάδης ξεκαθάρισε: «Δεν πρόκειται να παίξω την κολοκυθιά, αν θέλετε 16 ομάδες καλή σας επιτυχία».

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ του είπαν ότι: «Το ποδόσφαιρο σας ευγνωμονεί, αλλά να συνεχίσουμε με 16 ομάδες». Ο Βασιλειάδης επισήμανε ότι ήταν «λάθος μου που σας βοήθησα το καλοκαίρι. Το περίμενα ότι θα τα κάνατε αυτά».

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι με παρέμβαση Βασιλειάδη δόθηκε λύση στο πρόβλημα των επτά άστεγων τηλεοπτικά ομάδων και έτσι το πρωτάθλημα ξεκίνησε με την προϋπόθεση ότι θα υπήρχε αναδιάρθρωση στα εθνικά πρωταθλήματα, δηλαδή ότι από τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Super League 1 θα υπήρχαν 14 ομάδες (με στόχο να γίνουν 12 σε βάθος πενταετίας).

Πάνω σε αυτό οι εκπρόσωποι των ομάδων ζήτησαν αν γίνεται να παραμείνουν 16 οι ομάδες, και οι όροι στα έσοδα από τα τηλεοπτικά να παραμείνουν ως έχουν. Η επιχειρηματολογία των εκπροσώπων των ομάδων είναι ότι βρισκόμαστε πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και δεν υπάρχει ακόμα το νομικό πλαίσιο για τη διαμόρφωση των πρωταθλημάτων (με τη Super League 2). Κάτι για το οποίο βέβαια έχει μεριμνήσει ο Υφυπουργός, έχοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα έτοιμα, περιμένοντας από την ΕΠΟ την τροπολογία για τη Super League 2.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του, επιθυμώντας πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 14 ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα