Το ποδοσφαιρικά παράλογο με τον Βρουσάϊ…

Το ποδοσφαιρικά παράλογο με τον Βρουσάϊ…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta την πορεία του Βρουσάϊ και την παρουσία του στον Ολυμπιακό σε σχέση με τον Ναουέλ.

Είδα εκτεταμένα στιγμιότυπα από το φιλικό Σλοβακίας-Ελλάδας 4-3 στις Εθνικές ομάδες των Ελπίδων.

Ακούει κάποιος ότι έβαλε δύο γκολ ο Καμπετσής κι ένα ο Λημνιός και ίσως να θεωρεί ότι αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα, από την ελληνική ομάδα. Στην πραγματικότητα, ο Βρουσάϊ ήταν ο μακράν πρώτος που έκανε τη διαφορά! Το παιδί αυτό έφτιαξε και τα τρία γκολ της ελληνικής -21!

Στο πρώτο γκολ έφυγε κατά μέτωπο από τον άξονα και την κατάλληλη στιγμή έκοψε την μπάλα, βγάζοντας τον Καμπετσή φάτσα με τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο δεύτερο γκολ κινήθηκε από θέση αριστερού εξτρέμ και με σέντρα ακριβείας έδωσε τη δυνατότητα στον φορ του ΠΑΟ να σκοράρει με καλά ζυγισμένη κεφαλιά.

Στο τρίτο γκολ κινήθηκε από θέση δεξιού εξτρέμ και η σέντρα του μπέρδεψε την αντίπαλη άμυνα κι έτσι από την παρεμβολή του Καμπετσή ο Λημνιός σκόραρε από πραγματικά δύσκολη θέση.

Ο Βρουσάϊ είναι προφανές ότι πηγαίνοντας στην Ολλανδία, ως δανεικός στη Βίλεμ, βρήκε τον εαυτό του. Δεν ξέρω αν ο ίδιος ήταν αγχωμένος στον Ολυμπιακό η, αν ήταν λάθος του Ολυμπιακού που δεν του έδωσε στο πρώτο μισό της σεζόν την ευκαιρία να παίξει πραγματικά, σε κάποια συνεχόμενα παιχνίδια (παρά μόνο σε τρία ματς Κυπέλλου και σε τρία 20λεπτα, ένα στο πρωτάθλημα και δύο στην Ευρώπη).

Ξέρω όμως ότι βλέποντας τον Βρουσάϊ να διαπρέπει στην Ολλανδία, έχοντας ήδη παίξει κόντρα σε δυνατές ομάδες όπως Φέγενορντ, ΑΖ, Φίτεσε, Ουτρέχτη, δηλαδή της πρώτης εξάδας της βαθμολογίας, κι έχοντας στο ενεργητικό του τρία γκολ και τρεις ασίστ, είναι ποδοσφαιρικά παράλογο να έχει πάρει ο (δανεικός από τη Βιγιαρεάλ) Ναουέλ στο πρώτο μισό της σεζόν με τον Ολυμπιακό 11 παιχνίδια βασικός (με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ με την Παναχαϊκή και τα δύο) κι ο Βρουσάϊ, που ανήκει στον Ολυμπιακό, να έχει πάρει τρία ματς βασικός κι αυτά μόνο στο Κύπελλο κι άλλα τρία αλλαγή.

Παρεμπιπτόντως, ο Ναουέλ, που όντως έπρεπε να πάρει κάποιες ευκαιρίες στην αρχή για να κριθεί αλλά μάλλον γρήγορα είδαμε τι μπορούσε να (μην) δώσει, έχει αυτή την στιγμή μόλις πέντε συμμετοχές στη Β’ κατηγορία της Ισπανίας με την Ντεπορτίβο (δύο βασικός και τρεις αλλαγή), χωρίς γκολ η, ασίστ, ο δε Βρουσάϊ «πετάει» στην Ολλανδία και υπάρχουν στιγμές που οι αντίπαλοι του τον κόβουν μόνο με φάουλ, παίρνοντας έτσι τη μία κίτρινη κάρτα μετά την άλλη…

Κι αν το παιδί συνεχίσει έτσι στα παιχνίδια με Άγιαξ και ΠΣΒ και στον τελικό με τον Άγιαξ, πραγματικά θα εκτοξεύσει την αξία του…

Άσχετο: ταινία για σήμερα, The Sense of an Ending (18.30) στην CosmoteCinema 1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.