«Φάκελος» Βαλμπουενά: Η κίνηση του Γενάρη, το παλιό... φλερτ και τα δεδομένα!

«Φάκελος» Βαλμπουενά: Η κίνηση του Γενάρη, το παλιό... φλερτ και τα δεδομένα!

Δημήτρης Τομαράς
«Φάκελος» Βαλμπουενά: Η κίνηση του Γενάρη, το παλιό... φλερτ και τα δεδομένα!

bet365

Ο Ολυμπιακός... φλερτάρει με την περίπτωση του Ματιέ Βαλμπουενά από τότε που έπαιζε στην Γαλλία, είχε κάνει κίνηση τον Γενάρη αλλά τα δεδομένα δεν είναι τόσο απλά.

Ο Βαλμπουενά δεν είναι... χθεσινός στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Τον περασμένο Γενάρη οι Πειραιώτες είχαν κάνει μία σχετική κρούση - συζήτηση σύμφωνα και με τις τουρκικές πηγές για τον Γάλλο άσο, που φέρεται να ζήτησε ότι έπαιρνε και στην Τουρκία, που έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο. Η Φενέρ αυτήν την περίοδο προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από το υψηλό συμβόλαιο του έμπειρου μεσοεπιθετικού, στο οποίο όμως υπάρχει η επιλογή επέκτασης για έναν χρόνο ακόμα.

Ο 34χρονος φέτος είχε στην Τουρκία 24 ματς με 2 γκολ και 7 ασίστ. Οι Πειραιώτες πάντα τον είχαν ως μεταγραφικό... απωθημένο από τότε που έπαιζε στην Γαλλία, ωστόσο ο Βαλμπουενά δείχνει να εμμένει στις απαιτήσεις του για καλά και μεγάλα συμβόλαια ακόμα και τώρα. Ο Ματιέ Βαλμπουενά που παίζει στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και επιτελικός χαφ είχε και τραυματισμό φέτος. Ακόμα και εάν εν τέλει ο Βαλμπουενά φύγει από την Φενέρ θα ψάξει περισσότερο για ένα ανάλογο συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει καταπιαστεί (σ.σ. ξανά) με την υπόθεσή του με μία ακόμα υποσημείωση: σπανίως του έχουν βγει και τον έχουν βοηθήσει αισθητά μεταγραφές από την Τουρκία. Μένει να φανεί εάν μπορεί να πειστεί. Θυμίζουμε πως παίκτες από την Γαλλία που είχαν φτιάξει μεγάλο όνομα όπως ο Μπεν Αρφά ουσιαστικά δεν ήταν ποτέ θετικοί για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα