Δύο κίτρινες ο Ομάρ χωρίς αποβολή και 5 αλλαγές ο ΠΑΟ!!!

Δύο κίτρινες ο Ομάρ χωρίς αποβολή και 5 αλλαγές ο ΠΑΟ!!!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο gazzetta με στοιχεία, γιατί η συνέχιση του ντέρμπι θα αποτελέσει την επιτομή της παρωδίας του ποδοσφαίρου...

Για να αντιληφθούμε το μέγεθος της γελοιότητας της κατάστασης γύρω από τη συνέχιση του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού από την στιγμή της διακοπής του, θα μνημονεύσω ένα απλό παράδειγμα.

Την περασμένη Κυριακή δέχθηκε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ κίτρινη κάρτα ο Ομάρ. Ας υποθέσουμε ότι η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας ισχύει (που δεν είναι δυνατόν οι εφέτες να την επικυρώσουν, αλλά τέλος πάντων) και συνεχίζεται στις 3 η, τις 10 Απριλίου, που υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες, το παιχνίδι από το 69ο λεπτό. Θα έχει ακόμη το ματς 21 λεπτά, πιθανόν 24 με τις καθυστερήσεις. Κι ο Ομάρ είναι αμυντικός. Δεν είναι πιθανόν να δεχθεί κίτρινη κάρτα; Είναι.

Ε, θα έχουμε το παγκόσμιο φαινόμενο, ο Ομάρ σε ένα παιχνίδι να έχει πάρει δύο κίτρινες κάρτες και να μην έχει αποβληθεί!!! Διότι ο διαιτητής δεν μπορεί να τον αποβάλλει, αφού θα υπάρχει καινούργιο φύλλο αγώνα για το παιχνίδι!!! Κάθε ομάδα, άλλωστε, μπορεί να δηλώσει νέα ενδεκάδα, ακόμη και με 11 αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής!

Αντιλαμβάνεστε για τι αστεία ιστορία μιλάμε; Διακωμώδηση του ποδοσφαίρου. Με όλη τη σημασία της λέξης, διακωμώδηση.

Θέλετε κι άλλο παράδειγμα; Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δύο αλλαγές το ματς. Μπήκαν οι Χατζηγιοβάνης και Άλτμαν και βγήκαν οι Δώνης και Οικονόμου στο 59’ και το 61’ αντίστοιχα. Ε, άμα συνεχιστεί το παιχνίδι θα δικαιούται άλλες τρεις αλλαγές, συνολικά δηλαδή πέντε! Πέντε αλλαγές σε ένα παιχνίδι!

Μιλάμε για παρωδία ποδοσφαίρου. Για την επιτομή της παρωδίας του ποδοσφαίρου! Και δη για ένα παιχνίδι ουσιαστικά χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.