Βιεϊρίνια: «Στον ΠΑΟΚ θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα»!

Βιεϊρίνια: «Στον ΠΑΟΚ θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα»!

Βιεϊρίνια: «Στον ΠΑΟΚ θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα»!

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετέφερε τα όσα είπε ο αρχηγός του «Δικεφάλου» κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Όπως έλεγε ο Πορτογάλος άσος «έμοιαζε με περίοδο προετοιμασίας…»!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του «έβγαλαν το λάδι» στους παίκτες του ΠΑΟΚ και στην προπόνηση της Παρασκευής (22/3) με τον Αντρέ Βιεϊρίνια και τους συμπαίκτες του να… τα βλέπουν όλα!

Το όνομα του Πέδρο Ενρίκε, που τις προηγούμενες αντιμετώπιζε ένα θέμα στη μέση, σβήστηκε από το απουσιόλογιο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ενώ Δημήτρης Πέλκας και Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με μπάλα.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η προπόνηση βρίσκεται σε εξέλιξη και οι σφυγμοί ανεβαίνουν με μαθηματική ακρίβεια στα κόκκινα. Λαχανιασμένος σ’ ένα από τα διαλείμματα ο Αντρέ Βιεϊρίνια, λέει με νόημα στον προπονητή: «Δεν θέλουμε να έχουμε ξανά τριήμερο ρεπό».

Η παραπάνω σκηνή περιγράφει καλύτερα από το οποιοδήποτε report το πώς κύλησε η μέρα στη Νέα Μεσημβρία. Τρέξιμο.

Πολύ τρέξιμο. Με την απάντηση στο ερώτημα γιατί να έρχεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου στο παραπάνω σχόλιο του Βιεϊρίνια : «Είναι σαν προετοιμασία. Έχουμε μπροστά μας ενάμιση μήνα και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα».

Μετά το πρώτο κομμάτι που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, η… σωματική βελτίωση συνεχίστηκε με χρήση μπάλας και παιχνίδια σε μικρό γήπεδο.

Ο Δημήτρης Πέλκας με τον Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με μπάλα κι ο Πόντους Βερνμπλουμ με ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Το Σάββατο (23.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από την προπόνηση της Παρασκευής μέσα από το κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟK.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα