ΠΑΟΚ: Πρόγραμμα θεραπείας για τον Ενρίκε

ΠΑΟΚ: Πρόγραμμα θεραπείας για τον Ενρίκε

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Πρόγραμμα θεραπείας για τον Ενρίκε

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (21/3) ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει ώστε οι παίκτες να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι στα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Το τεχνικό επιτελείο ετοίμασε ένα ιδιαίτερα… βαρύ πρόγραμμα για τους παίκτες το πρωί της Πέμπτης (21.03), το οποίο ήταν αφιερωμένο στην φυσική κατάσταση, μέσα από παιχνίδια με μπάλα στο μισό γήπεδο, αλλά και πληθώρα ασκήσεων.

Ο Πέδρο Ενρίκε έκανε θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Λέο Ζαμπά ανέβασε ρυθμούς. Πέλκας, Ελ Καντουρί και Βέρνμπλουμ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

H προπόνηση της Παρασκευής (22.03) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα