Ξανά στο Όστερμπεκ για προετοιμασία ο Παναθηναϊκός

Ξανά στο Όστερμπεκ για προετοιμασία ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Ξανά στο Όστερμπεκ για προετοιμασία ο Παναθηναϊκός

bet365

Μετά το καλοκαίρι του 2013 και του 2015, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο προπονητικό κέντρο του Όστερμπεκ για την προετοιμασία ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, δείγμα του σωστού προγραμματισμού και λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Νίκο Νταμπίζα, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το που και το πότε θα γίνει η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 θα «χτιστεί» στην Ολλανδία από τις 15 Ιουλίου και έπειτα. Το προπονητικό κέντρο που επιλέχθηκε είναι αυτό του Όστερμπεκ. Στο συγκεκριμένο, το «τριφύλλι» είχε βρεθεί δύο φορές με προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου. Το καλοκαίρι του 2013 και του 2015.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα