Η ανάλυση του Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (pics & vid)

Gazzetta team
Η ανάλυση του Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (pics & vid)

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει μέσω του InstatScout την αναμέτρηση του Αγρινίου, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-2.

Το Gazzetta.gr σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης , αναλύει τις αναμετρήσεις της Super League. Ο πιστοποιημένος αναλυτής - σπουδαστής του Ινστιτούτου, Κωνσταντίνος Ζιούδρος, σε συνεργασία με το InstatScout , αναλύουν την αναμέτρηση μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, όπου η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε τη νίκη με 1-2.

Για να δείτε τους πίνακες σε μεγάλη ανάλυση, κάντε click πάνω τους

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-03/panaitolikos_-paok_1-21.jpg

α) Παναιτωλικός : Ξεκίνησε τον αγώνα με 4-2-3-1 και το κράτησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Βλέπουμε ότι οι γραμμές του Παναιτωλικού είναι κοντά και τον Μπαΐροβιτς να βρίσκεται αρκετά ψηλά.

β) ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε τον αγώνα με 4-2-3-1 και τέλειωσε με το ίδιο σύστημα.

Βλέπουμε ότι επιθετικά τα μπακ του ΠΑΟΚ ανέβαιναν αρκετά ψηλά και τα εξτρεμ έπαιζαν κοντά στις γραμμές. Μετα το 60’ ο Σφιντέρσκι πέρασε στην θέση του Λημνιού και έπαιξε διπλά στον Ακπόμ.

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-03/panaitolikos_-paok_1-2_2.jpg

Α) Παρατηρούμε ότι ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο είχε μια τελική ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είχε τελική. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε 2 τελικές με την μια να καταλήγει στον στόχο, ο ΠΑΟΚ είχε 8 τελικές με τις τέσσερις εντός στόχου. Η κατοχή ήταν στο 49% / 51% του ΠΑΟΚ.

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-03/pass_panaitolikos.jpg

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-03/pass_paok.jpg

Στις πάσες δεν υπάρχει σημαντική διαφορά (351 ο Παναιτωλικός 432 ο ΠΑΟΚ), με τον «Δικέφαλο» να έχει 4/14 key πάσες και 5/20 σέντρες. Ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΟΚ επιτεθήκαν κυρίως από τα δυο άκρα. Στις μονομαχίες ο ΠΑΟΚ έχει λίγο μεγαλύτερο ποσοστό 52% έναντι 48% με τους παίκτες του περνούν 27 δεύτερες μπάλες στο μισό του Παναιτωλικού.

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-03/panaitolikos_-paok_1-2_3.jpg

Α) Υψηλότερη βαθμολογία: Ο Ντίας (271)με 4/6 πετυχημένες ντριμπλές. Υψηλό ποσοστό στις μονομαχίες είχε ο Μιχάι και ο Μαλής με 80% και 78%.

β) Οι περισσότερες επιθετικές ενέργειες ξεκίνησαν από τον Μαλή (64/73) με ποσοστό 88%. Επίσης ο Μάζουρεκ επιχείρησε τις περισσότερες τελικές πάσες με 4/6. περισσότερες φορές συνεργαστήκαν ο Μάλης με τον Μαρινακη και τον Μιχάι.

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-03/panaitolikos_-paok_1-2_4.jpg

Α) Υψηλότερη βαθμολογία: Φερνάντο Βαρέλα (313). Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ είχε στις μονομαχίες ποσοστό 91%.

β) Ο Βιεϊρίνια πέτυχε το γκολ τις ισοφάρισης ο παίκτης από αυτόν ξεκίνησαν οι επιθετικές ενέργειες του ΠΑΟΚ είχε 5 σέντρες και 5/14 τελικές πάσες. Ο Μάτος πέτυχε το γκολ τις νίκης και είχε 4 σέντρες. Οι Κρέσπο, Ολιβέιρα, Σάκχοφ και Ζαμπά πήραν πολλές δεύτερες μπαλιές στο μισό του Παναιτωλικού. Ο Μπίσεσβαρ είχε 6/8 πετυχημένες τριπλές και 3 σέντρες. Ο Βαρέλα συνεργάστηκε αρκετές φορές με τον Μάτος, ενώ η τριάδα Κρέσπο, Βιεϊρίνια και Ολιβέιρα συνεργάστηκε αρκετές φορές.

MVP ΒΙΕΡΙΝΙΑ

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-03/mvp_1.jpg

Α) 1-0: Εκτέλεση πέναλτι

β) 1-1: Μετα από την απομάκρυνση του Παναιτωλικού ο Βιεϊρίνια παίρνει την απόκρουση και εκτελεί από τα 30 μετρά κάνοντάς το 1-1.

Γ)1-2 Στατική φάση για τον ΠΑΟΚ. Εκτέλεση από τον Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ έχει 7 παίκτες στην περιοχή με του Παναιτωλικού. Οι αμυνόμενοι αφήνουν των Μάτος αφύλακτο και αυτός κάνει το 2-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα