ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η ανάλυση του Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (pics & vid)

Η ανάλυση του Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (pics & vid)

Η ανάλυση του Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (pics & vid)

Το gazzetta.gr αναλύει μέσω του InstatScout την αναμέτρηση του Αγρινίου, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-2.  

Το Gazzetta.gr σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης , αναλύει τις αναμετρήσεις της Super League. Ο πιστοποιημένος αναλυτής - σπουδαστής του Ινστιτούτου, Κωνσταντίνος Ζιούδρος, σε συνεργασία με το InstatScout , αναλύουν την αναμέτρηση μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, όπου η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε τη νίκη με 1-2.

Για να δείτε τους πίνακες σε μεγάλη ανάλυση, κάντε click πάνω τους

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-03/panaitolikos_-paok_1-21.jpg

α) Παναιτωλικός : Ξεκίνησε τον αγώνα  με 4-2-3-1 και το κράτησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Βλέπουμε ότι οι γραμμές του Παναιτωλικού είναι κοντά και τον Μπαΐροβιτς να βρίσκεται αρκετά ψηλά.

β) ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε τον αγώνα με 4-2-3-1 και τέλειωσε με το ίδιο σύστημα.

Βλέπουμε ότι επιθετικά τα μπακ του ΠΑΟΚ ανέβαιναν αρκετά ψηλά και τα εξτρεμ έπαιζαν κοντά στις γραμμές. Μετα  το 60’ ο Σφιντέρσκι πέρασε στην θέση του Λημνιού και έπαιξε διπλά στον Ακπόμ.

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-03/panaitolikos_-paok_1-2_2.jpg

Α) Παρατηρούμε ότι ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο είχε μια τελική ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είχε τελική. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε 2 τελικές με την μια να καταλήγει στον στόχο, ο ΠΑΟΚ είχε 8 τελικές με τις τέσσερις εντός στόχου. Η κατοχή ήταν στο 49% / 51% του ΠΑΟΚ. 

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-03/pass_panaitolikos.jpg

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-03/pass_paok.jpg

Στις πάσες δεν υπάρχει σημαντική διαφορά (351 ο Παναιτωλικός 432 ο ΠΑΟΚ), με τον «Δικέφαλο» να έχει 4/14 key πάσες και 5/20 σέντρες. Ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΟΚ επιτεθήκαν κυρίως από τα δυο άκρα. Στις μονομαχίες ο ΠΑΟΚ έχει λίγο μεγαλύτερο ποσοστό 52% έναντι 48% με τους παίκτες του περνούν 27 δεύτερες μπάλες στο μισό του Παναιτωλικού.

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-03/panaitolikos_-paok_1-2_3.jpg

Α) Υψηλότερη βαθμολογία: Ο Ντίας (271)με 4/6 πετυχημένες ντριμπλές. Υψηλό ποσοστό στις μονομαχίες είχε ο Μιχάι και ο Μαλής με 80% και 78%.

β) Οι περισσότερες επιθετικές ενέργειες ξεκίνησαν από τον Μαλή (64/73) με ποσοστό 88%. Επίσης ο Μάζουρεκ επιχείρησε τις περισσότερες τελικές πάσες με 4/6. περισσότερες φορές συνεργαστήκαν ο Μάλης με τον Μαρινακη και τον Μιχάι.

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-03/panaitolikos_-paok_1-2_4.jpg

Α) Υψηλότερη βαθμολογία: Φερνάντο Βαρέλα (313). Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ είχε στις μονομαχίες ποσοστό 91%.

β) Ο Βιεϊρίνια πέτυχε το γκολ τις ισοφάρισης ο παίκτης από αυτόν ξεκίνησαν οι επιθετικές ενέργειες του ΠΑΟΚ είχε 5 σέντρες και 5/14 τελικές πάσες. Ο Μάτος πέτυχε το γκολ τις νίκης και είχε 4 σέντρες. Οι Κρέσπο, Ολιβέιρα, Σάκχοφ και Ζαμπά πήραν πολλές δεύτερες μπαλιές στο μισό του Παναιτωλικού. Ο Μπίσεσβαρ είχε 6/8 πετυχημένες τριπλές και 3 σέντρες. Ο Βαρέλα συνεργάστηκε αρκετές φορές με τον Μάτος, ενώ η τριάδα Κρέσπο, Βιεϊρίνια και Ολιβέιρα συνεργάστηκε αρκετές φορές.

MVP ΒΙΕΡΙΝΙΑ

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-03/mvp_1.jpg

Α) 1-0: Εκτέλεση πέναλτι

β) 1-1: Μετα από την απομάκρυνση του Παναιτωλικού ο Βιεϊρίνια παίρνει την απόκρουση και εκτελεί από τα 30 μετρά κάνοντάς το 1-1.

Γ)1-2 Στατική φάση για τον ΠΑΟΚ. Εκτέλεση από τον Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ έχει 7 παίκτες στην περιοχή με του Παναιτωλικού. Οι αμυνόμενοι αφήνουν των Μάτος αφύλακτο και αυτός κάνει το 2-1.