Έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ ΠΑΕ ΟΦΗ και Ερασιτέχνη για Γεντί Κουλέ και ΒΑΚ (pics & vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ ΠΑΕ ΟΦΗ και Ερασιτέχνη για Γεντί Κουλέ και ΒΑΚ (pics & vid)

bet365

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/03) η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη για την παραχώρηση του γηπέδου και του προπονητικού κέντρου που χρησιμοποιεί ο ΟΦΗ στην πρώτη, με τους προέδρους κ.κ Μπούση και Δανδάλη να φωτογραφίζονται χαρούμενοι για την αλλαγή «εποχής».

Ακόμα ένα βήμα για την πρόοδο του ΟΦΗ σε κάθε επίπεδο έγινε με τη μεταβίβαση του Γεντί Κουλέ για 10 χρόνια και του προπονητικού κέντρου για 99 στην ΠΑΕ, αφού μετά την οριστική συμφωνία το βράδυ της Δευτέρας «έπεσαν» οι υπογραφές την Τρίτη.

Εκτός του Μιχάλη Μπούση, την ΠΑΕ εκπροσώπησαν επίσης οι Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Άντζελο Παλυβός, Ιάσωνας Παπαστεφανάκης και Μιχάλης Μυλωνάκης. Από την πλευρά του Ερασιτέχνη εκτός από τον κ. Δανδάλη έδωσαν το «παρών» οι Παναγιώτης Αντωνακάκης και Μιχάλης Σπαγουλάκης.

Πλέον η ΠΑΕ μπορεί να ενεργοποιήσει το πλάνο επενδύσεων που έχει υπόψιν για τους δυο χώρους και ειδικά για το προπονητικό κέντρο, που στόχος είναι να μεγαλώσει, συνδυαστικά με την εκμετάλλευση όμορων εκτάσεων στην περιοχή του Σκαφιδαρά.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED