Τα επόμενα βήματα του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο

Τα επόμενα βήματα του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο

Τα επόμενα βήματα του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο

bet365

Οι κάμερες ασφαλείας, τα τουρνικέ, τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, συμπληρώσεις στο σύστημα πυρόσβεσης, ζητήματα ασφαλείας και θέματα σχετικά με τα ΜΜΕ, είναι κάποια ζητήματα που αφορούν τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο τη νέα σεζόν.
Το θέμα της παρουσίας του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο στο διάστημα που θα γίνονται τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα, επέστρεψε στο προσκήνιο, με δεδομένες τις επαφές που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και τη διάθεση των ασπρόμαυρων να ξεκινήσουν οι απαραίτητες ενέργειες που αφορούν τη μετακόμιση τους στο γειτονικό Στάδιο. Το θέμα δεν έχει κλείσει ούτε έχει οριστικοποιηθεί η μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο κάτι που επιβεβαίωσε κι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Σταδίου, Απόστολος Μητιντζής, μιλώντας την Παρασκευή το απόγευμα στον Arena 89,4, τονίζοντας ότι είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να ενεργοποιήσει τη συμφωνία. «Η πρόβλεψη στις συζητήσεις που έχουμε μιλά για τρεις αγωνιστικές σεζόν και λογικά αυτό θα είναι και το διάστημα για την κατασκευή του νέου γηπέδου που θέλει να κατασκευάσει ο ΠΑΟΚ» είπε ο πρόεδρος της επιτροπής και επανέλαβε την πάγια θέση σ' ότι αφορά την χρησιμοποίηση του Σταδίου από το Δικέφαλο. «Το Καυτανζόγλειο ως Εθνικό Στάδιο δεν έχει καμία αντίρρηση να φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις που είχαμε αφορούσαν τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στο θέμα των εργασιών που θα πρέπει να γίνουν βάσει των οδηγιών της ΟΥΕΦΑ και της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Για να φιλοξενήσει το Καυτανζόγλειο αγώνες Champions League, είναι απαραίτητο να γίνουν κάποια βελτιωτικά έργα, ωστόσο μπορεί το Στάδιο να είναι έτοιμο μέσα σε ένα, ενάμιση μήνα για τέτοιου είδους παιχνίδια», τόνισε. Ο κ. Μητιντζής άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ να γίνει στο Καυτανζόγλειο: «Θα μπορούσε να γίνει. Το Καυτανζόγλειο είναι δηλωμένο ως δεύτερη έδρα αρκετών ομάδων και νομίζω ότι μια από αυτές είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα». Πάντως, αυτό που συμφωνήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση των δύο πλευρών, το «παρών» από πλευράς ΠΑΟΚ έδωσαν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μάκης Γκαγκάτσης, καθώς και ο υπεύθυνος κτιριακών υποδομών, Γιάννης Δημογιάννης, είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την υπογραφή της τριετούς σύμβασης, με τον ΠΑΟΚ να ενημερώνει εγγράφως για τις απαραίτητες εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο Στάδιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα