And what about Soldano? (poll)

Δημήτρης Τομαράς
And what about Soldano? (poll)

bet365

Ο Ολυμπιακός επένδυσε ένα ποσό άνω του 1 εκατ. ευρώ για την αγορά του Φράνκο Σολδάνο τον Γενάρη, ωστόσο έχοντας φτάσει στον μήνα Μάρτιο ο Αργεντίνος δεν βρίσκεται ούτε καν στις εναλλακτικές λύσεις του Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να έχει το δικό του σκεπτικό.

Ο ίδιος ο Αργεντίνος άσος είχε τονίσει εξαρχής πως ήθελε ένα διάστημα περίπου ενός με ενάμιση μήνα για να προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με την λογική και την προσέγγιση του Πέδρο Μαρτίνς ο κάθε νέος παίκτης πρέπει να περάσει ένα διάστημα ακόμα και 2 μηνών για να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Ωστόσο σε αντίθεση με τον Γιώργο Μασούρα που μπήκε απευθείας στα... βαθιά ο Φράνκο Σολδάνο έχει καταγράψει στην Super League με τον Ολυμπιακό 2 ματς και 30 λεπτά συμμετοχής ενώ ουσιαστικά έπαιξε και αναδείχθηκε μόνο στο πρώτο ματς Κυπέλλου με την Λαμία όπου είχε ένα γκολ και δύο ασίστ. Κοινώς ο 24χρονος πρώην επιθετικός της Ουνιόν έχει μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό μόνο 5 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Πέδρο Μαρτίνς να δείχνει πως έχει το δικό του πλάνο και σκεπτικό για εκείνον.

Θυμίζουμε πως είχε τεθεί εκτός της ευρωπαϊκής λίστας όπου προτιμήθηκαν οι Λοντίγκιν, Ντίας και Μασούρας. Προφανώς και σε αυτήν την συζήτηση ή στην οποιαδήποτε σχετική θα υπάρχει πάντα η παρατήρηση ότι με το εάν δεν μπορεί να μιλήσει κανείς και να κρίνει το τι θα γινόταν εάν έπαιζε περισσότερο το τελευταίο διάστημα ο Φράνκο Σολδάνο. Ο εν λόγω επιθετικός έδειξε ειδικά με την Λαμία ορισμένα πολύ καλά δημιουργικά και επιθετικά στοιχεία και γενικά ότι έχει ταλέντο και προοπτικές. Από την άλλη φάνηκε πως είχε και θέματα ετοιμότητας και ήθελε τον χρόνο του. Ωστόσο σε μία μεταγραφική περίοδο, εκείνη του Γενάρη, όπου ο Μαρτίνς ήθελε στόπερ, επιθετικό και εξτρέμ (σ.σ. τα κυρίαρχα τρία... θέλω του) από τους παίκτες που αποκτήθηκαν οι Ζιλ Ντίας και Μασούρας ήταν εκείνοι που έπαιξαν πολύ περισσότερο, με τον Έλληνα ακραίο να προσφέρει και αισθητά και τον Πορτογάλο προτού χτυπήσει να προλαβαίνει να δείξει κάποια καλά στοιχεία

Στην παρούσα φάση προκύπτει ότι ο Γκερέρο είναι το φαβορί για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με δεδομένο το πρόβλημα του Χασάν. Μένει πλέον να φανεί το εάν ο Σολδάνο αρχής γενομένης από το επόμενο ματς πρωταθλήματος θα μπει ή όχι στην εξίσωση ακόμα και ως βασικός για να μπορέσει να φανεί και το πόσο είναι σε θέση να βοθήσει τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας χρονιάς. Είναι πάντως ένας παίκτης που σκοπεύει να έχει και του χρόνου ο Ολυμπιακός.

- Ψηφίστε πιο κάτω στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα