«Ο Νάτχο θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι»

«Ο Νάτχο θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Νάτχο θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι»

bet365

Στο Ισραήλ υπάρχουν ρεπορτάζ που εκτιμούν την αποχώρηση του Νάτχο το προσεχές καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, κάτι για το οποίο πάντως υπάρχουν σχετικές ενδείξεις καιρό τώρα.

Ρεπορτάζ του Ynet.co.il υπογραμμίζει πως με δεδομένο ότι ο Νάτχο δεν έχει βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε φέτος στον Ολυμπιακό αν και έχει 2ο χρόνο συμβολαίου δεν θα συνεχίσει εκεί.

Τονίζεται δε πως ο Χέρτζογκ, ο Αυστριακός τεχνικός του Ισραήλ, είχε έρθει στο Καραϊσκάκη για να τον δει στο Ολυμπιακός - Άρης αλλά ο Νάτχο δεν έπαιξε. Πάντως το τελευταίο διάστημα ειδικά υπάρχουν ενδείξεις αποχώρησης για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό που συνολικά δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα σύμφωνα με την ποιότητά του. Ο χαφ των Πειραιωτών φέτος είχε 32 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ. Μία από τις επιλογές του Νάτχο για το μέλλον του είναι η Ρωσία, που έχει παίξει με επιτυχία εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα