Μετά τον Σισέ «δένει» και τον Καμαρά με νέο συμβόλαιο ο Ολυμπιακός

Μετά τον Σισέ «δένει» και τον Καμαρά με νέο συμβόλαιο ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Μετά τον Σισέ «δένει» και τον Καμαρά με νέο συμβόλαιο ο Ολυμπιακός

bet365

Μετά τον Παπέ Σισέ ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πλάνο συμφωνίας και με τον νεαρό διεθνή χαφ του, Μαντί Καμαρά, για νέο συμβόλαιο με πολύ πιο μεγάλες αποδοχές του και υψηλή ρήτρα αγοράς.

Στο Λιμάνι ετοιμάζονται για τη νέα χρονιά και ενώ από τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν «δέσει» τον Παπέ Σισέ με νέο συμβόλαιο. Την... σκυτάλη φαίνεται να παίρνει ο Μαντί Καμαρά, που είχε κλείσει πέρυσι με πενταετές συμβόλαιο.

Το πλάνο των Πειραιωτών περιλαμβάνει συμφωνία για συν έναν χρόνο με πολύ πιο μεγάλες απολαβές αλλά και πολύ υψηλή ρήτρα. Με τα τωρινά δεδομένα και τη νέα συμφωνία το συμβόλαιο του Καμαρά θα είναι έως το 2024 (σ.σ. άλλες πηγές έκαναν λόγο για νέο συμβόλαιο με σαφώς... αναβαθμισμένες αποδοχές έως το 2023 και όχι επέκταση) και φυσικά πρόκειται για έναν παίκτη που όπως ο επίσης Αφρικανός αλλά στόπερ Σισέ έχει ήδη μεγάλη ζήτηση στο εξωτερικό.

Και εάν για τον Σισέ είναι μία πιθανότητα να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι (σ.σ. με τον Ολυμπιακό να έχει ετοιμάσει την διάδοχη κατάσταση με τον Μπα) σχετικά με τον Μαντί Καμαρά η πρόθεση των ερυθρόλευκων είναι να τον διατηρήσουν και του χρόνου στις τάξεις τους και μόνο εάν έρθει μία τρομερά υψηλή πρόταση να μπουν σε οποιαδήποτε διαδικασία συζήτησης. Ο Καμαρά έχει φέτος 31 ματς με 3 γκολ και 2 ασίστ και θυμίζουμε πως καιρό τώρα ο Ολυμπιακός τον κοστολογούσε με 10 και πλέον εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα