Οι Ρουμάνοι αποθεώνουν τον Λουτσέσκου

Οι Ρουμάνοι αποθεώνουν τον Λουτσέσκου

Gazzetta team
Οι Ρουμάνοι αποθεώνουν τον Λουτσέσκου

bet365

Ο ΠΑΟΚ έκανε άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα ρουμανικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά.

Αλλη μια νίκη για τον ΠΑΟΚ ο οποίος επικράτησε του Ατρόμητου με 3-0 και συνεχίζει αήττητος την πορεία του για το πρωτάθλημα. Με τα κατορθώματα του Ραζβάν Λουτσέσκου ασχολούνται και τα ρουμανικά ΜΜΕ τα οποία αποθεώνουν τον τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά.

Η Fanatik.ro αναφέρει: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τον τίτλο μετά από 34 χρόνια αναμονής. Ο θρίαμβος είναι μόνο θέμα χρόνου αυτήν τη στιγμή, με τον ΠΑΟΚ να είναι κυρίαρχος αυτήν τη σεζόν».

Από την πλευρά του το Sport.ro τονίζει: «Ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου κέρδισε σε ένα τρελό παιχνίδι και έκανε ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα