Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 0-0

bet365

Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα (0-0) στα Πηγάδια, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για ένα πέναλτι και μια αποβολή.

Χαμένοι ή μπορεί και ευχαριστημένοι και οι δύο στα Πηγάδια. Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρηση κακοί, χωρίς δημιουργία, χωρίς φάσεις, χωρίς γκολ, αλλά πήραν από έναν βαθμό που μπορεί να φανεί σημαντικός στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Με αυτόν οι Ξανθιώτες έφτασαν τους 29 και εξασφάλισαν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους, αλλά πλέον δείχνουν να έχασαν τις λιγοστές τους ελπίδες για διεκδίκηση μιας θέσης στην πεντάδα. Ενώ οι Αρκάδες έφτασαν τους 26 και έκαναν σημαντικό βήμα για την σωτηρία.

Κακό ημίχρονο με σωστές φωνές για κόκκινη που δεν δόθηκε

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν κακό, αλλά ελάχιστα καλύτερο από το δεύτερο. Οι γηπεδούχοι είχαν στα περισσότερα λεπτά τον έλεγχο και στο 17' διαμαρτύρονται σωστά για μη αποβολή του Πασαλίδη. Ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα ανέτρεψε τον Μπαριέντος έξω από την περιοχή με τον παίκτη της Ξάνθης να φεύγει μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο, αλλά ο Τζοβάρας έδωσε το φάουλ και έδειξε κίτρινη.

Αυτή θα λέγαμε πως ήταν και από τις πιο σημαντικές στιγμές του ματς, καθώς αν δινόταν η αποβολή μπορεί να άλλαζε η εικόνα του. Στην συνέχεια οι Ξανθιώτες πίεσαν και έκαναν ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Μεγαλύτερη εξ' αυτών ήταν του Μπαξεβανίδη που στο 43΄από το ύψος της μικρής περιοχής αστόχησε σε διαγώνιο σουτ.

Αποβολή, πέναλτι που δεν δόθηκε και το μηδέν παρέμεινε

Το δεύτερο ημίχρονο από πλευράς θεάματος ήταν ακόμα χειρότερο, καθώς είχαμε ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Και σε αυτό το διάστημα πάντως οι γηπεδούχοι φωνάζουν δίκαια για την διαιτησία του Τζοβάρα, μιας και στο 58' ο Μπελόγκ κράτησε τη φανέλα του Κασάδο μέσα στην περιοχή χωρίς να δοθεί η παράβαση.

Οι παίκτες του Ράσταβατς είχαν πάλι τον έλεγχο, προσπάθησαν να απειλήσουν, με την μεγαλύτερη ευκαιρία πάντως να είναι για τον Αστέρα, όταν ο Μανιάς στο 89' δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζίβκοβιτς σε τετ α τετ. Οκτώ λεπτά πιο νωρίς ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έμειναν σωστά με 10 παίκτες, με τον Μπελόγκ να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη.

Έτσι το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος με τις δύο ομάδες να λέγαμε πως είναι και στεναχωρημένοι, αλλά και ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αυτό.

MVP: Θα βάλουμε τον Ζίβκοβιτς γιατί ο μεγάλος τερματοφύλακας φαίνεται όταν μπορεί να κάνει την σωστή απόκρουση, ακόμα και αν όλο το ματς δεν έχει απειληθεί καθόλου και αυτός της Ξάνθης δείχνει πως είναι. Στο 87' νικάει τον Μανιά, κρατάει το μηδέν και δίνει τον πόντο στην ομάδα του.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Δεν υπάρχει κάποιος που να στάθηκε στο ύψος του σε έναν τόσο άσχημο αγώνα όπως ο σημερινός στα Πηγάδια. Ίσως οι λιγοστοί φίλαθλοι που σε μέρα που γίνεται χαμός στην Ξάνθη λόγω καρναβαλιού, προτίμησαν να πάνε στο γήπεδο!

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Όλοι ήταν αδύναμοι κρίκοι. Όπως αναφέραμε μιλάμε για ένα κακό ματς χωρίς φάσεις και γκολ, που σίγουρα το ξεχάσαμε από τώρα κιόλας.

Η ΓΚΑΦΑ: Θα λέγαμε την φάση του πέναλτι με τον Μπελόγκ να κρατάει τη φανέλα του Κασάδο, αλλά από την στιγμή που ο Τζοβάρας δεν το έδωσε, δεν είναι και γκάφα.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι έγιναν δύο σημαντικές φάσεις και ο Τζοβάρας έκανε και στις δύο λάθος. Δεν έδωσε κόκκινη στον Πασαλίδη στο πρώτο ημίχρονο και πέναλτι στο κράτημα του Κασάδο. Να πούμε πως ήταν καλός; Δεν θα το πούμε...

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Δεν υπάρχει ταμείο σε αυτό το ματς. Οι δύο ομάδες έπαιξαν άσχημα, δεν σκόραραν και έτσι πήραν από έναν βαθμό. Τίποτα περισσότερο...

Οι συνθέσεις του αγώνα

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάσο, Καμαρά, Μπαριέντος (82' Ουίλιαμ), Σαρπόνγκ (46' Μπρίτο), Τζουρίτσκοβιτς, Καντά (58' Κοβάτσεβιτς), Γέντρισεκ. Μαρκόβσκι.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης, Μπελόκ, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Φερνάντεθ (80' Τασουλής), Καλτσάς (86' Χριστόπουλος), Μανιάς, Αραβίδης (57' Ρόλε).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα