Σιμόες: «Να βγάλουμε αντίδραση με τον Παναθηναϊκό» (pic)

Σιμόες: «Να βγάλουμε αντίδραση με τον Παναθηναϊκό» (pic)

Gazzetta team
Σιμόες: «Να βγάλουμε αντίδραση με τον Παναθηναϊκό» (pic)

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ενώ έδωσε την δική του εξήγηση για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ΑΕΚ.

O Αντρέ Σιμόες φιλοξενείται στο match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τη δική του εξήγηση για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας και δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα: «Ούτε για εμάς είναι εύκολο να σηκωθούμε και πάλι μετά από μία τέτοια ήττα, όπως αυτή με τον Αρη, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Δεν θα κλάψεις για μία εβδομάδα, θα κλάψεις για μια μέρα και μετά θα σηκωθείς να δουλέψεις και να παλέψεις. Το ζητούμενο δεν είναι να βλέπεις μόνο τα λάθη που έκανες και να έχεις κάτω το κεφάλι σου. Είναι πολύ πιο ενδεδειγμένο να ξαναβρείς το κουράγιο και τη δύναμη ώστε να παλέψεις, όχι να κρύβεσαι. Και αυτό που πρέπει όλοι μας να κάνουμε είναι να βγάλουμε αντίδραση».

Για τον Αντρέ Σιμόες δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή το Κύπελλο, αλλά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η αναγκαιότητα της νίκης σε ντέρμπι…

«Το Κύπελλο σαφώς και αποτελεί τον πιο σημαντικό στόχο για εμάς σε αυτή τη σεζόν, αλλά τώρα μπροστά μας υπάρχει ο Παναθηναϊκός, όχι το Κύπελλο... Δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε ντέρμπι στην εφετινή σεζόν και αυτό πρέπει να είναι τώρα το βασικό μας κίνητρο. Πρέπει να κερδίσουμε και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία και να παλέψουμε για ό,τι το καλύτερο στη συνέχεια. Ανεξαρτήτως στόχων οφείλουμε σε κάθε ματς να παίζουμε για την υπερηφάνεια της ομάδας και να προστατεύουμε τα όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα