Τα 94α γενέθλια του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει Θρύλος»! (vids)

Τα 94α γενέθλια του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει Θρύλος»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Τα 94α γενέθλια του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει Θρύλος»! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός γίνεται 94 ετών και οι Νταβίντ Φουστέρ, Γιώργος Αμανατίδης, Κούλης Καραταϊδης, Παναγιώτης Κελεσίδης και Πέτρος Μίχος στέλνουν τις ευχές τους για τους Πειραιώτες μέσω του Gazzetta.gr!
Ο Ολυμπιακός, η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα και με τους περισσότερους εγχώριους τίτλους από κάθε άλλη, γιορτάζει τα 94α γενέθλιά του. Σαν σήμερα 10 Μαρτίου 1925 ιδρύθηκε στον Πειραιά και έκτοτε έχει γράψει μία ιστορία γεμάτη επιτυχίες, πρωταθλήματα και Κύπελλα και ευρωπαϊκές πορείες. Επιτυχίες όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό του τμήμα αλλά και στο μπάσκετ και όπου αλλού μετέχει.
Το Gazzetta.gr ζήτησε από ορισμένους Βετεράνους άσους με πορεία και προσφορά στον σύλλογο να στείλουν τις δικές τους ευχές με πρώτο τον Νταβίντ Φουστέρ, τον Ισπανό άσο που συγκίνησε τον κόσμο όσο λίγοι, έκλαψε για την φανέλα και τον Ολυμπιακό και πήρε τίτλους: «Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου και ολόψυχα χρόνια πολλά και χαρούμενα γενέλθλια σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού! Εύχομαι στον Ολυμπιακό να είναι ξανά η πιο καλή ομάδα τη νέα χρονιά! Σε αγαπώ Θρύλε»!
Την δική του ευχή κάνει και ο Γιώργος Αμανατίδης: «Να ευχηθώ η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όλοι οι παίκτες μας να είναι γεροί. Πάντα τα καλύτερα για την ομάδα, για την οποία θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να γυρίσει στους τίτλους. Όλοι να είμαστε καλά και εύχομαι και τα καλύτερα, για την διοίκηση, τον πρόεδρό μας και για τον ηγέτη μας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου, η ομάδα μου και η ζωή μου. Έχω ζήσει απίθανα, τρομερά και πολύ όμορφα πράγματα. Είναι ορισμένα πράγματα που απλά δεν μπορείς να τα μεταφέρεις όπως τα έχεις ζήσει. Είμαι περήφανος και πολύ ευχαριστημένος που φόρεσα 10 χρόνια αυτήν την φανέλα. Πήραμε τίτλους αλλά το πλέον σημαντικό είναι πως υπάρχει συνέχεια στην ομάδα.
Να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να κρατάει την σημαία ψηλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε χρόνο και να παίρνουμε ξανά το πρωτάθλημα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απαιτητικός. Έτσι τον έχουμε μάθει και καλά κάνει και ζητάει πράγματα. Είμαστε Ολυμπιακός. Δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα. Είναι και η Ακαδημία. Ο πρόεδρος και η ομάδα δίνει πιο μεγάλη βαρύτητα εκεί. Να δούμε λοιπόν ξανά σύντομα παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας. Να τιμούν το σήμα. Όσοι είναι στις Ακαδημίες ξέρουν καλά το τι σημαίνει να φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι κάτι που το μαθαίνουν».
Ο Κούλης Καραταϊδης, ένας από τους πλέον εμβληματικούς Έλληνες αρχηγούς στον Ολυμπιακό, επισημαίνει: «Χρόνια πολλά και καλά στον Ολυμπιακό. Είναι 94 χρόνια για τον Θρύλο των γηπέδων. Θα είναι πάντα Θρύλος. Ως ομάδα και Οργανισμός μπορούμε ακόμα περισσότερα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ως οικογένεια».
Ο Παναγιώτης Κελεσίδης έστειλε την εξής ευχή: «Ο Ολυμπιακός για μένα σημαίνει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Τον υπηρέτησα και είμαι περήφανος. Είναι μεγάλη κληρονομιά η αγάπη του κόσμου. Ο Ολυμπιακός είναι και παραμένει ο Θρύλος της Ελλάδας. Να τα χιλιάσει».
Ο Πέτρος Μίχος από την πλευρά του υπογραμμίζει πως «για μένα είναι πάντα η ίδια ευχή. Για πάντα πρωταθλητής. Πρωταθλητής δεν σημαίνει μόνο το πρωτάθλημα. Σημαίνει ότι είμαι πιο καλός σε όλους τους τομείς και χτίζω πάνω σε αυτό. Το χτίζω αυτό. Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι από τον πιο μικρό φίλαθλο μέχρι τον πιο γέρο. Να λειτουργεί η ομάδα με αυτήν τη βάση. Ο Ολυμπιακός είναι η υπηρηφάνεια. Είναι η καλή ομάδα, το καλό ποδόσφαιρο και οι περήφανες νίκες. Ασφαλώς και θα έχεις ατυχίες αλλά να μην έχεις ήττες που υποτιμούν την ομάδα. Για μένα προσωπικά είναι η ζωή μου. Εκεί μεγάλωσα, ανδρώθηκα και έγινα αυτό που είμαι. Με αυτό και θα φύγω από αυτήν την ζωή. Με τον Ολυμπιακό. Με αυτήν την ιδέα. Ο Ολυμπιακός να είναι πάντα πρωταγωνιστής και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο».
- Στην Gallery δείτε και ορισμένα βίντεο από την ιστορία των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα