Συγγνώμη από τον Λουτσέσκου για την συμπεριφορά του μετά το ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Gazzetta team
Συγγνώμη από τον Λουτσέσκου για την συμπεριφορά του μετά το ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

bet365

Έγγραφη δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου με την οποία απολογείται και ζητεί συγγνώμη για τα όσα είπε μετά το ματς του Κυπέλλου ΠΑΟΚ - Πανιώνιος στην Τούμπα, προσκόμισαν οι δικηγόροι του Ρουμάνου τεχνικού, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Στην δήλωσή του ο Λουτσέσκου λέει ανάμεσα στα άλλα τα εξής: «Ζητώ συγγνώμη για αυτή την λεκτική υπερβολή που χρησιμοποίησα. Ήταν ένας έντονος αγώνας και η δήλωσή μου έγινε υπό συνθήκες ψυχικής έντασης και εκνευρισμού. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν».
Από εκεί και πέρα οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ ζήτησαν να απορριφθεί η δίωξη σε βάρος του ή επικουρικά να ληφθεί υπόψη η αρχή της αναλογικότητας. Επίσης πως η δίωξη πρέπει να απορριφθεί επειδή ανάμεσα στα άλλα ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν ονομάτισε κάποιον συγκεκριμένα. Επικαλέστηκε μάλιστα και ένα δεδικασμένο με την δήλωση του Τζιμπριλ Σισέ μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού το 2011, όπου ο τότε ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος δεν άσκησε δίωξη και έστειλε την υπόθεση στο αρχείο, διότι ο Γάλλος μιλούσε σε πρώτο πρόσωπο και αναφερόταν στη δική του ψυχική κατάσταση. Η απόφαση πρόκειται να βγει την επόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα