Νεόφυτος: «Ο ΠΑΣ μου άνοιξε την πόρτα της εθνικής Κύπρου»

Gazzetta team
Νεόφυτος: «Ο ΠΑΣ μου άνοιξε την πόρτα της εθνικής Κύπρου»

bet365

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ μίλησε για την κλήση του στην εθνική Κύπρου, για την παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα τον συναγωνισμό με τον Μάρκο Βελλίδη, και την επιθυμία του να επιστρέψει στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Super Sport FM 104.0:

Για την κλήση του στην Εθνική:
«Εννοείται, νιώθω μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και υπερηφάνεια. Είναι τιμή μου και είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Τώρα που έμαθα και την κλήση, νιώθω περήφανος. Είναι κάτι σπουδαίο να εκπροσωπεί κάποιος την χώρα του. Είναι δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα. Δεν είχα παιχνίδια την περσινή χρόνιά και ήταν δύσκολο για μένα. Με την ευκαιρία που μου έδωσε ο ΠΑΣ, έδειξα ότι ήμουν έτοιμος και κλήθηκα στην Εθνική».

Για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα:
«Δυστυχώς, δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά φέτος και παλεύουμε για να σωθούμε. Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε μια θέση που οδηγεί σε μπαράζ. Γενικά όμως το κλίμα είναι αρκετά καλό. Έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Η πορεία της ομάδας, δεν είναι αυτή που περιμέναμε».

Για το ότι έχει 7 συμμετοχές, 2 στο πρωτάθλημα, αντικαθιστώντας τον Βελλίδη:
«Ο Βελλίδης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και είναι δύσκολο να βγει από την 11άδα. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας. Μου έδωσε όμως την ευκαιρία ο προπονητής στο κύπελλο και είδε κάτι σε εμένα, στο γήπεδο, στην προπόνηση και μου έδωσε την ευκαιρία».

Για το ότι πέρσι αγωνιζόταν στον Άρη:
«Δυστυχώς, με πήρε λίγο πίσω σε θέμα παιχνιδιών όταν ήμουν στη Νέα Σαλαμίνα, αφού ήταν ανεβασμένος και ο Βεσελόφσκι, ενώ είχα περάσει και από τραυματισμό. Στη συνέχεια, πήγα στον Άρη που έπεσε και στην β’ κατηγορία. Ωστόσο, μόνο κέρδη έχεις. Το καλοκαίρι είχαμε την πρόταση από τον ΠΑΣ και ήμουν θετικός. Προτίμησα να πάω σε μια ομάδα που θα είμαι δεύτερη επιλογή, παρά να είμαι στο ΑΠΟΕΛ, πίσω από Βάτερμαν και Ρομό. Ανήκω στον ΠΑΣ για ακόμη 3 μήνες και στη συνέχεια ότι προκύψει».

Για το αν θέλει να επιστρέψει στο ΑΠΟΕΛ:
«Σίγουρα, το ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και παλεύει κάθε χρόνο για τίτλους και για να παίζει στην Ευρώπη. Θέλω να είμαι μέρος αυτής της ομάδας».

Για το φετινό πρωτάθλημα στην Κύπρο:
«Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, τόσο από το ΑΠΟΕΛ όσο και από τον Απόλλωνα. Θα το παλέψουν μέχρι το τέλος για τον τίτλο. Βλέπω ανεβασμένη τη Νέα Σαλαμίνα φέτος, όμως με χαροποιεί ιδιαίτερο το ότι βλέπω κύπριους ποδοσφαιριστές να παίρνουν πολλά αγωνιστικά λεπτά».

** «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Γιάννινα, κ. Γιάννη Πλαβούκο, για τη δουλειά και την αφοσίωσή του σε εμάς του τερματοφύλακες. Με έχει βοηθήσει αρκετά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα