Πολλά προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Λαμίας (pics)

Gazzetta team
Πολλά προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Λαμίας (pics)

bet365

Με σημαντικά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί απέναντι στη Λαμία (10/03) ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού εκτός των τραυματιών Σιόντη και Παμλίδη, ενοχλήσεις αντιμετωπίζουν και οι Σεργκελασβίλι, Κρίζμαν, Ντόλοβατς και Νικολιάς, που έκαναν ατομικό την Τετάρτη.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους Ηπειρώτες μετά το χθεσινό ρεπό και με το μυαλό βρίσκεται ήδη στο σημαντικό παιχνίδι με τους Φθιωτούς για την 24η αγωνιστική της Super League.

Απών από τη σημερινή προπόνηση ο Σιόντης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κριζμάν, Παμλίδης, Ντόλοβατς, Νικολιάς και Σεργκελασβίλι.

Για την υπόλοιπη ομάδα το πρόγραμμα είχε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης και στη συνέχεια παιχνίδια τακτικής σε περιορισμένο χώρο.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι προγραμματισμένη για αύριο (06/03, 12:00) στο ΠΕΑΚΙ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα