Τζώρτζογλου: «Στηρίζουμε τον ΟΦΗ, να εφαρμοστεί ο νόμος για όλους» (pic)

Τζώρτζογλου: «Στηρίζουμε τον ΟΦΗ, να εφαρμοστεί ο νόμος για όλους» (pic)

Τζώρτζογλου: «Στηρίζουμε τον ΟΦΗ, να εφαρμοστεί ο νόμος για όλους» (pic)

bet365

Σαφή θέση υπέρ του ΟΦΗ πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, που με ανάρτησή του στο Facebook υπογράμμισε την πρόθεση της Ένωσης να βγει «μπροστά» για τη δικαίωση των Ομιλιτών, αλλά και την ανάγκη να εφαρμοστούν οι νόμοι χωρίς διακρίσεις.

Έντονες αντιδράσεις και κλίμα ανησυχίας έχει προκαλέσει στους κόλπους της κρητικής ποδοσφαιρικής κοινωνίας η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ να κρίνει ένοχο τον ΟΦΗ για χειραγώγηση του αγώνα με τον Αιγινιακό στη Football League της σεζόν 2017/18 και να αποφασίσει σε πρώτο βαθμό τον υποβιβασμό των «μελανόλευκων», την αφαίρεση έξι βαθμών από την επόμενη σεζόν και πρόστιμο 300.000 ευρώ.

Ο αναβρασμός οδήγησε στη ματαίωση της προγραμματισμένης επίσκεψης του προέδρου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου σε εκδήλωση της ΕΠΣ Ηρακλείου, ενώ θέση για το θέμα πήρε και ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Τζώρτζογλου.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέφερε: «Μετά την καταδικαστική απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας για τον ΟΦΗ.. Θέλω να ενημερώσω ότι σαν Νίκος Τζώρτζογλου και πρόεδρος της ΕΠΣΗρακλείου, συμπορεύομαι με όλους τους φορείς και μπαίνουμε μπροστά ακόμα μια φορά, για τη δικαίωση του ΟΦΗ. Τίποτα δεν είναι οριστικό. Ας επικρατήσει το δίκαιο και να εφαρμοστεί για όλους, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ.. #στηρίζουμεΟΦΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα