Λουτσέσκου: «Οι παίκτες μας αποδεικνύουν ότι έχουν απίστευτη θέληση»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Οι παίκτες μας αποδεικνύουν ότι έχουν απίστευτη θέληση»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην συνδρομητική τηλεόραση για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Τι επισήμανε για τους παίκτες του και την συνέχεια.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα του Novasports δύο ημέρες πριν την... μάχη του Δικεφάλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Τι είπε:
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:«Είμαι καλά, ευχαριστώ».
Για τους τραυματίες:«Ο Πέλκας , όπως είπα και μετά το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, θα είναι εκτός για κάποιο διάστημα. Ο Ζαμπά θα είναι μαζί μας και ο Μίσιτς προπονήθηκε και θα είναι διαθέσιμος εκτός απροόπτου».
Για την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας και την κλήρωση των ημιτελικών:«Η κλήρωση είναι κλήρωση. Θα αποδεχτούμε το αποτέλεσμά της. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Εμείς θα πάμε για την πρόκριση. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».
Για την κατάσταση της ομάδας, αν ανησυχεί για την ετοιμότητά της και πως περιμένει το παιχνίδι της Κυριακής:«Κάθε παιχνίδι είναι σκληρό για εμάς, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Το μόνο που με απασχολεί είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή, νεανική και ορεξάτη ομάδα, μία ιστορική ομάδα, έχει ενθουσιασμό και περιμένω ένα καλό παιχνίδι.
Ο αντίπαλος διαθέτει και έναν εξαιρετικό προπονητή και έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα» .
Για την πορεία του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα:«Είναι μία ομάδα με νέους παίκτες και είναι λογικό να έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Ο Παναθηναϊκός τώρα χτίζει την ομάδα του και είναι λογικό να μην έχει σταθερότητα. Εμείς πρέπει να είμαστε τέλειοι στο χορτάρι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε» .
Για τον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας του Παναθηναϊκού:«Όπως κι εμείς, έχουν κάποιους νεαρούς. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία στο ποδόσφαιρο. Εκείνα που κρίνουν τα παιχνίδια είναι η ποιότητα, η αυτοπεποίθηση, η ψυχολογία και η θέληση. Εμείς αναλύουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια για τον αντίπαλο» .
Για τις απουσίες στη μεσαία γραμμή:«Δεν είμαστε άτυχοι λόγω τραυματισμών. Είμαστε τυχεροί για την εξαιρετική σεζόν που διανύουμε και το γεγονός ότι διεκδικούμε δύο τίτλους. Πρέπει να βρούμε λύσεις από το εξαιρετικό γκρουπ που έχουμε» .
Για την ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο:«Μου απέδειξε ότι είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και παλεύουμε γι αυτούς μέχρι το τέλος. Θα έπρεπε να προκριθούμε από την κανονική διάρκεια καθώς το αξίζαμε. Παίξαμε δυστυχώς ή ευτυχώς παράταση, αλλά τα καταφέραμε, με τους παίκτες μας να αποδεικνύουν ότι έχουν απίστευτη θέληση» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα