Διαβεβαιώσεις από Αλαφούζο για την άδεια

Διαβεβαιώσεις από Αλαφούζο για την άδεια

Νίκος Αθανασίου
Διαβεβαιώσεις από Αλαφούζο για την άδεια

bet365

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έχει ξεκαθαρίσει στους άμεσους συνεργάτες του πως θα είναι συνεπής και θα βάλει τα χρήματα που χρειάζονται για να γίνει το αυτονόητο και να πάρει άδεια το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει αρκετά χρόνια για να ξεπεράσει τις συνέπειες από την περυσινή πολιτική της ΠΑΕ να οδηγήσει το «τριφύλλι» μία ανάσα πριν τον γκρεμό και ήδη από την φετινή περίοδο βιώνει τις δυσκολίες από τις ποινές, με το αρχικό -6, την απαγόρευση μεταγραφών και φυσικά την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ!

Το να πάρει το κλαμπ κανονικά την άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα, ώστε να ξεκινήσει χωρίς αφαίρεση βαθμών και να μπορεί να κάνει ελεύθερα μεταγραφές, αποτελεί υποχρέωση και μονόδρομο για την διοίκηση του συλλόγου, αποτελεί το αυτονόητο, ειδικά από την στιγμή που φέτος το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει το μικρότερο μπάτζετ στην ιστορία του Παναθηναϊκού!

Το ποσό που απαιτείται μέσα στον Μάρτιο αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με όσα έχει ξεκαθαρίσει ο Γιάννης Αλαφούζους στους άμεσους συνεργάτες του, θα φανεί συνεπής και οι «πράσινοι» δεν θα έχουν πρόβλημα στο να καταθέσουν ένα πλήρη φάκελο για την άδεια.

Οι διαβεβαιώσεις του μεγαλομετόχου έχουν γεμίσει με σιγουριά το εσωτερικό της ΠΑΕ για την θετική έκβαση της υπόθεσης, όταν για παράδειγμα πέρυσι την ίδια περίοδο ήταν ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει άδεια και πως όδευε με μαθηματική ακρίβεια προς την καταστροφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα