Με προβλήματα η προπόνηση του Άρη

Gazzetta team
Με προβλήματα η προπόνηση του Άρη

bet365

Τέσσερις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην έναρξη της προετοιμασίας του Άρη ενόψει του εντός έδρας αγώνα (2/3, 19:00) με την ΑΕΚ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Σάββα Παντελίδη έχει να κάνει με τη δεξιά πλευρά της άμυνας λόγω της τιμωρίας του Μανώλη Τζανακάκη. Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έπειτα από απουσία περίπου ενός μήνα. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (02/03, 19:00), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Τόσο ο Γιάννης Φετφατζίδης (επέστρεψε από τη μονάδα του) όσο και ο Μάρτιν Τόνσο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι Νικολά Ντιγκινί και Ντάνιελ Λάρσον, από την πλευρά τους, προληπτικά ακολούθησαν και σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας. Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής ο Μανώλης Τζανακάκης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Μίτζεν Μπάσα, που εξέτισε την ποινή του.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα