Μαρινάκης στα αποδυτήρια για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Έτσι θέλω να σας βλέπω, πάμε για πρόκριση στο Κίεβο»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρινάκης στα αποδυτήρια για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Έτσι θέλω να σας βλέπω, πάμε για πρόκριση στο Κίεβο»!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στα αποδυτήρια δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του. Τι τους είπε.

Ο Μαρινάκης απευθυνόμενος προς τους παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ τους επισήμανε ανάμεσα στα άλλα: «Έτσι θέλω να σας βλέπω. Τέτοιες εμφανίσεις θέλω από εσάς. Αποδείξατε σήμερα πως είστε οι καλύτεροι και κάνατε αυτό που ζητήσαμε και μπράβο σας»!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης - που αγκάλιασε παίκτες και προπονητή - σχολίασε ότι «ήταν τρομερά σημαντικό πως δείξατε μες στο γήπεδο ότι είστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Να συνεχίσετε να πιστεύετε στις δυνάμεις σας. Πάμε για την πρόκριση στο Κίεβο». Ο Μαρινάκης πάντως είχε πάει στα αποδυτήρια και στην ανάπαυλα δείχνοντας ενοχλημένος για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού και το 0-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα