Χιμένεθ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Η διαφορά ήταν πως ο Ολυμπιακός στις πέντε του φάσεις έβαλε τέσσερα γκολ»

Δημήτρης Τομαράς
Χιμένεθ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Η διαφορά ήταν πως ο Ολυμπιακός στις πέντε του φάσεις έβαλε τέσσερα γκολ»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε πολύ προβληματισμένος από το 4-1 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Τι άλλο είπε ο Ισπανός τεχνικός των φιλοξενούμενων.
Ο Χιμένεθ είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το 2ο μέρος και το τι μπορεί να πει και εάν έχει εξήγηση: Ναι υπάρχει αλλά δεν μπορώ να την πω ανοιχτά. Έχουμε παίξει απίστευτα 45 λεπτά και όπως πρέπει να παίξει μία ομάδα πρωταθλήτρια. Υπήρξε μία μεγάλη διαφορά και είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες αλλά βάλαμε ένα γκολ στο α' μέρος. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευστοχία και από τις πέντε φάσεις έβαλε γκολ στις τέσσερις. Ήμασταν δύο ομάδες διαφορετικές.
Τους παίκτες του: Όχι δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Το πρωτάθλημα δεν σταματά. Εμείς είμαστε μακριά από το πως θα πρέπει να παίζουμε για 90 λεπτά.
Το εάν η ομάδα είναι απροπόνητη: Όχι δεν θέλω να πω τίποτα. Εγώ το μόνο που λέω είναι η ομάδα να μοιάζει με εκείνη που εμφανίστηκε στο α' μέρος. Δεν έχω να πω τίποτα που δεν έχει να κάνει με την καθημερινή μας δουλειά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα