«Τρίτωσε» το... καλό για τον Κουλούρη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δημήτρης Ρούσσος
«Τρίτωσε» το... καλό για τον Κουλούρη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης άνοιξε το σκορ στους Ζωσιμάδες, φτάνοντας τα τρία γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη φετινή σεζόν.

Στην Ήπειρο πέτυχε το 12ο γκολ του για τη σεζόν 2018/19 ο Ευθύμης Κουλούρης, που «αφηνιάζει» όποτε αντιμετωπίζει τους Γιαννιώτες φέτος.

Με το γκολ του στο 11' ο Έλληνας φορ έφτασε τα τρία απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού εκτός από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, στη νίκη του Ατρόμητου (1-0), βρήκε δίχτυα και στον αγώνα Κυπέλλου των δυο ομάδων στη φάση των ομίλων, όπου οι Ηπειρώτες έφυγαν με το «διπλό» από το Περιστέρι (1-2).

Αυτά μάλιστα είναι τα πρώτα γκολ που πέτυχε στην καριέρα του απέναντι στον συγκεκριμένο σύλλογο ο 22χρονος επιθετικός, αφού σε τέσσερις φορές που τον αντιμετώπισε ως παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είχε σκοράρει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα