Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Πιθανότητα για τέσσερις με πέντε αλλαγές από τον Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Πιθανότητα για τέσσερις με πέντε αλλαγές από τον Μαρτίνς

bet365

Ακόμα και τέσσερις (σ.σ. και ίσως και πέντε) αλλαγές έχει κατά νου για το πλάνο του σχετικά με το Ολυμπιακός - ΑΕΚ ο Πέδρο Μαρτίνς συγκριτικά πάντα με την ομάδα που παρέταξε με τη Ντιναμό Κιέβου.
Ο Τοροσίδης έχει σημαντικές πιθανότητες να είναι βασικός δεξιός μπακ την ώρα που ο Μεριά παραμένει υποψήφιος είτε για ένας εκ των δύο στόπερ είτε ξανά για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Κούτρης δείχνει να είναι ο... αντί-Τσιμίκας και από εκεί και πέρα ο Λάζαρος μπορεί να ξεκινήσει στα άκρα μαζί με τον Ζιλ Ντίας. Μία τέταρτη πιθανή διαφοροποίηση μπορεί να είναι με τον Γκερέρο αντί του Χασάν ενώ παρότι η πρόθεση θα είναι το δίδυμο στο κέντρο να είναι οι Γκιγιέρμε - Καμαρά εάν ένας εκ των δύο θεωρηθεί πως έχει καταπονηθεί υπάρχει η υποψηφιότητα του Μπουχαλάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα