Νάτχο για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Νάτχο: «Να κερδίσουμε για τον κόσμο μας και τον σύλλογο»!

Δημήτρης Τομαράς
Νάτχο για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Νάτχο: «Να κερδίσουμε για τον κόσμο μας και τον σύλλογο»!

bet365

Ο Νάτχο μίλησε στην συνδρομητική τηλεόραση για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου στο Europa αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Ο Νάτχο τόνισε στη NOVA:
Για το αποτέλεσμα: Είχαμε φάσεις για περισσότερα γκολ. Ίσως στα τελευταία λεπτά παίξαμε πολύ πίσω και κατάφεραν να σκοράρουν.
Για τη ρεβάνς: Έχουν το πλεονέκτημα γιατί θα παίξουν στην έδρα τους και πέτυχαν δύο γκολ εδώ. Όμως είμαστε ο Ολυμπιακός, έχουμε αρκετούς παίκτες με εμπειρία για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε.
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: Τώρα πρέπει να σκεφτούμε μόνο το ντέρμπι: να κερδίσουμε για τον κόσμο μας πρώτα απ' όλα, για τον σύλλογο και για τον πρόεδρό μας, γιατί μας υποστήριξε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και εμείς υποσχεθήκαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα