Ζιλ Ντίας στο gazzetta.gr: «Το καλύτερό μου γκολ...»

Ζιλ Ντίας στο gazzetta.gr: «Το καλύτερό μου γκολ...»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ζιλ Ντίας στο gazzetta.gr: «Το καλύτερό μου γκολ...»

bet365

Μετά την ισοπαλία με τη Ντιναμό, ο Ζιλ Ντίας, από τη μικτή ζώνη του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στέλνει μήνυμα πρόκρισης στους «16» του Europa League, νίκης με την ΑΕΚ και φυσικά μίλησε για το καλύτερο γκολ της καριέρας του.

Λυόν - Γκινγκάμπ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Τέσσερις εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό δύο γκολ. Ο Ζιλ Ντίας έχει έρθει... φτιαγμένος στο Λιμάνι και κόντρα στη Ντιναμό πέτυχε το καλύτερο γκολ της μέχρι τώρα διαδρομής του, όπως ο ίδιος είπε στο gazzetta.gr, με τη χαρά του να μετριάζει το τελικό 2-2. Μάλιστα έστειλε μήνυμα πρόκρισης μέσα στο Κίεβο αλλά και νίκης με την ΑΕΚ στο Φάληρο στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής.

«Ναι, πιστεύω πως ήταν ένα από τα καλύτερα γκολ στην καριέρα μου», λέει διστακτικά ο Ζιλ Ντίας στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» μετά το 2-2 με τη Ντιναμό Κιέβου για να τα... γυρίσει στη συνέχεια λέγοντας με περισσότερη βεβαιότητα: «Όχι, όχι πιστεύω πως ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα» και να στείλει το μήνυμά του ενόψει της ρεβάνς στο Κίεβο στις 21/2:

«Τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε και αυτό πρόκειται να κάνουμε» και συμπληρώνει:

«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, πρέπει να το αποδείξουμε όμως στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε το ματς».

Θα μπορούσε η ομάδα σου να έχει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, όμως. Συμφωνείς;

«Είδαμε όλοι ότι είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε άλλο ένα ή δύο γκολ, όμως, δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς, δεχτήκαμε ένα τέρμα στο τέλος αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και τώρα πρέπει να δουλέψουμε για τα ματς που έρχονται».

Τώρα έχετε άλλο ένα σημαντικό ματς, αυτό με την ΑΕΚ.

«Φυσικά, είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για εμάς. Παλεύουμε για τη θέση που θα μας δώσει την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο Champions League και θα δώσουμε τη μάχη μας ώστε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι»,

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Ελλάδα και την ομάδα;

«Είναι μια καλή χώρα, είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες μου για να πάρουμε τη 2η θέση και να βρεθούμε εμείς στα προκριματικά του Champions League».

Θες να πεις κάτι στον κόσμο;

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την αποψινή (14/2) υποστήριξη, ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν αυτό και στα υπόλοιπα ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα