Ο Φινλανδός Νεβαλάινεν στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Gazzetta team
Ο Φινλανδός Νεβαλάινεν στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

bet365

Η ΚΕΔ όρισε τον 34χρονο Φινλανδό ρέφερι Βίλε Νεβαλάινεν για το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Στον ορισμό του 34χρονου Φινλανδού διαιτητή, Βίλε Νεβαλάινεν προχώρησε η ΚΕΔ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Βοηθοί του Νεβαλάινεν θα είναι οι Γιούκα Χόνκασεν και Μίκα Λάμπου, όπως ανακοίνωσε η Φινλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο Νεβαλάινεν αποτελεί διαιτητής δεύτερης κατηγορίας, δηλαδή δύο κατηγορίες κάτω από την Elite, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε διευθύνει την αναμέτρηση του Πανιωνίου με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (0-1) για τα προκριματικά του Europa League τη σεζόν 2017-2018.

Τη φετινή σεζόν έχει σφυρίξει ένα ματς στους ομίλους του Europa League, το Ακίσασπορ - Κράσνονταρ, καθώς και δύο προκριματικά ματς, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Πιούνικ και Σέριφ - Σκεντίγια σε Europa και Champions League αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα