Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Ποσειδώνα, σκόρερ στη νίκη επί της Σάντος

Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Ποσειδώνα, σκόρερ στη νίκη επί της Σάντος

Δημήτρης Τομαράς
Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Ποσειδώνα, σκόρερ στη νίκη επί της Σάντος

bet365

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις έβγαλαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Σύνδεσμος Βετεράνων για τον θάνατο μίας σημαντικής μορφής της ομάδας, του Αντώνη Ποσειδώνα, σκόρερ στο ματς με την Σάντος.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον θάνατο του Αντώνη Ποσειδώνα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και σύσσωμη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του Θρυλικού, Αντώνη Ποσειδώνα. Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον Θρύλο, έχοντας κατακτήσει πρωταθλήματα και Κύπελλα, ενώ σημείωσε και το… χρυσό γκολ με τη Σάντος την ομάδα του Πελέ το 1961 στο περίφημο 2-1. Επίσης, ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα.
Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων των Πειραιωτών για τον Ποσειδώνα:
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς, αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική μορφή του Αντώνη Ποσειδώνα που έφυγε χθες από κοντά μας, έχοντας γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στη θρυλική ιστορία του Ολυμπιακού. Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον Θρύλο, με πολλές κατακτήσεις πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και πολλές διακρίσεις, ενώ μεταξύ των άλλων έμεινε στην ιστορία για το χρυσό γκολ με τη Σάντος την ομάδα του Πελέ το 1961 στο περίφημο 2-1.
Παράλληλα, είχε και πολλές επιτυχημένες συμμετοχές στην Εθνική ομάδα. Συνέχισε την αγωνιστική του καριέρα στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο με μεγάλη επιτυχία και ήταν από τους πρωτοπόρους που ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κάθε χρόνο επισκεπτόταν την αγαπημένη του πατρίδα, ενώ τα τελευταία χρόνια εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα. Από τα σημαντικότερα μέλη του Συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς. Τιμή και δόξα στην θρυλική μορφή του Αντώνη Ποσειδώνα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα