ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ο Χρήστος Θέος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ο Χρήστος Θέος

Βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ο Χρήστος Θέος

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο κι ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ημέρα βράβευσης ήταν η Τρίτη (12/02) για τον γιατρό των Πειραιωτών, που στην ετησια γιορτή του συνδέσμου δέχθηκε το τιμητικό ενθύμιο από τους ποδοσφαιριστές για όσα προσφέρει στον σύλλογό του, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το βραβείο του παρέδωσε ο Κώστας Χαλκιάς, ενώ ο κ. Θέος δήλωσε αναλυτικά:

«Ευχαριστώ πολύ τον ΠΣΑΠ για αυτή την ιδιαίτερη και προσωπική τιμή. Θεωρώ όμως ότι αυτό το βραβείο επιβραβεύει όλη την προσπάθεια που δίνουν όλοι οι ιατροί, όλα τα ιατρικά τιμ για να προσφέρουν το καλύτερο τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών.

Εσείς οι παίκτες το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Εγώ με τη σειρά μου θα πρέπει να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους. Πρώτα από όλα ευχαριστώ την οικογένειά μου, η οποία ανέχεται την απουσία μου και για την υπομονή που δείχνει για την διπλή ζωή που κάνω. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δημήτριο Σπυρίδη, είναι ο διευθύνοντας σύμβουλος του Metropolitan, το νοσοκομείο όπου δουλεύω, ο οποίος είχε την οξυδέρκεια και την έμπνευση να με ωθήσει σε αυτό τον τομέα.

Και βέβαια ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη τους, που με έκαναν μέλος στη κοινότητα αυτή των ποδοσφαιριστών και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίνοντάς μου την ευκαιρία να ζω καθημερινά μεγάλες συγκινήσεις ανάμεσα σε υψηλής ποιότητας αθλητές. Αυτό είναι πολύ σημαντικό προνόμιο».