Λουτσέσκου: «Δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι από αυτούς» (vid)

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι από αυτούς» (vid)

bet365

Στο ό,τι η ομάδα του ήταν ανώτερη από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ τόνισε επίσης πως με ξένους διαιτητές οι ομάδες είναι πιο ήρεμες στο γήπεδο.

Αναλυτικά ο Ρουμάνος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής:

Για τις σημερινές επιλογές του και το πόσο πίστευε στο πλάνο του: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν τέλειο. Σκοράραμε δύο γκολ και είχαμε την ευκαιρία και για άλλα τέρματα. Αλλά το δεύτερο μέρος, τακτικά ήταν καλύτερο. Θυσιαστήκαμε, παίξαμε στους χώρους, σκοράραμε και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Πρέπει να πω συγχαρητήρια σε κάθε παίκτη αυτού του γκρουπ. Είναι μεγάλη η θέληση, η φιλοδοξία για το καλό του συνόλου».

Για τις φάσεις που δημιούργησε η ομάδα: «Δεν θα έλεγα, ότι δεν είχε οργάνωση ή κάποιο σχέδιο ο Ολυμπιακός. Είναι καλή ομάδα και μπορεί να δημιουργήσει εύκολα κινδύνους. Αλλά σήμερα δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς. Υπάρχει θέληση, οι παίκτες τρέχουν πολύ και πίσω στην άμυνα. Δεν είναι μία νίκη που προέρχεται από την επιπολαιότητα του αντιπάλου. Ήρθε σε αυτό το γήπεδο για να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Είμαι σίγουρος ότι είχαν ένα οργανωμένο πλάνο. Εμείς, δείξαμε στο γήπεδο ότι η δουλειά που έχει γίνει στο γήπεδο για αυτούς τους πόντους, είναι μεγαλύτερη από τους 9 βαθμούς».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ήταν και πάλι κάτι απίθανο! Αλλά εμείς ξέρουμε τι κόσμο έχουμε. Δεν είναι κάτι που έγινε μόνο σήμερα. Έχουμε πίσω μας χιλιάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που είναι με όλη τους την καρδιά μαζί μας».

Για τη διαφορά των 9 βαθμών και τη συνέχεια: «Πως μπορείς να χαλαρώσεις; Μένουν 10 παιχνίδια για τη λήξη του πρωταθλήματος. Σίγουρα θα τη χαρούμε αυτή τη νίκη, είναι μία μέρα που μπορούν να διασκεδάσουν. Έρχεται όμως το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και πλέον γίνεται πιο δύσκολο».

Για τη σημασία αυτής της νίκης: «Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, έκανα λόγο για μία μικρή νίκη, με την ομάδα να παίζει για παραπάνω από 60 λεπτά με έναν παίκτη λιγότερο. Η σημερινή νίκη, είναι κάτι παραπάνω από μία απλή νίκη. Κι αυτό γιατί κερδίσαμε 2 φορές τον Ολυμπιακό φέτος. Έχουμε κερδίσει 2 φορές στα μεταξύ μας παιχνίδια κι αυτό μας δίνει έναν ενθουσιασμό κι αυτοπεποίθηση για αυτό που θα ακολουθήσει».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που κερδίζει σχεδόν σε όλα τα ντέρμπι με τους ξένους διαιτητές: «Αυτή είναι μία ωραία ερώτηση... Πιστεύω ότι όταν σφυρίζουν ξένοι διαιτητές τα πράγματα πάνε λίγο πιο ίσια. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες. Οι ομάδες είναι πιο συγκεντρωμένες στο πλάνο τους. Δεν υπάρχει πίεση στους ξένους διαιτητές και βλέπουμε διαφορετικά παιχνίδια».

Για το αήττητο και την αυτοπεποίθηση που έχει πλέον η ομάδα: «Είναι πολύ σημαντικό σε μία ομάδα, να έχεις νοοτροπία και ένα πλάνο στο οποίο δουλεύεις. Είναι θέμα πίστης σε αυτό που κάνουμε. Θέμα της καθημερινής τριβής και των ωρών που περνάμε μαζί, σεβόμενοι τη δουλειά μας, με έναν συγκεκριμένο στόχο. Μιλάμε αυτή τη στιγμή για τα 20 παιχνίδια της φετινής σεζόν, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε και σε αυτά της περσινής, που συνέβαινε το ίδιο. Από την άλλη, προετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι, έχοντας ως γνώμονα ότι θα πρέπει να μπούμε σαν να είναι τελικός. Κερδίσαμε παιχνίδια, παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε παιχνίδια, παίζοντας καλή άμυνα. Το σημαντικό είναι ότι είχαμε τη συγκέντρωση και ξέραμε ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Έτσι θα συνεχίσουμε και το μήνυμα στους παίκτες είναι να μην χαλαρώσουν καθόλου και να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα