Οι FIFA / UEFA θα έχουν εκπροσώπους τους σε Τούμπα και Καραϊσκάκη

Δημήτρης Τομαράς
Οι FIFA / UEFA θα έχουν εκπροσώπους τους σε Τούμπα και Καραϊσκάκη

bet365

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, και ο υπερσύμβουλος Πέτερ Φούσεκ, θα βρεθούν στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, εκπροσωπώντας τις FIFA & UEFA. Εκπροσώπηση των δύο Ομοσπονδιών και στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ.
Στην αναμέντρηση της Τούμπας θα παραστούν ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, ο Αυστριακός δικηγόρος, Χέρμπερτ Χούμπελ, αλλά και ο υπερσύμβουλος που όρισαν οι FIFA / UEFA για τη βελτίωση της εσωτερικής δομής και οργάνωσης της Ομοσπονδίας, ο Τσέχος Πέτερ Φούσεκ. Δύο δηλαδή επιτελικά στελέχη.
Εκτός από το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός όμως οι FIFA / UEFA θα έχουν εκπροσώπους τους και στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ την προσεχή εβδομάδα. Στο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας, μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη είναι προγραμματισμένο να δώσει το παρών και ένα ακόμη μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, o Iσπανός Έντι Ντερβισάι (σ.σ. μεταξύ άλλων και Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων και Επικεφαλής της Επιτροπής Αδειοδότησης της ισπανικής Ομοσπονδίας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα